Anunțuri

CTP Cluj-Napoca - În atenția studenților, masteranzilor și doctoranzilor din Cluj-Napoca - abonamente de transport decontate la Universități

 

Primăria Municipiului Cluj-Napoca si Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. anunță că studentii, masteranzii si doctoranzii cu varsta sub 30 de ani, înscriși în anul universitar 2024-2025 la Universitatile din Cluj-Napoca la învățământ cu frecvență,  beneficiaza de abonamente de transport gratuite, astfel: reducere de 90% conform Art. 128 alin (3) din Legea invatamantului superior nr. 199/2023, la care se adauga decontarea de 10% din partea  Primariei Municipiului Cluj-Napoca, conform H.C.L. Nr. 712/2023.


Incepand  cu 01.10.2024, modalitatea de acordare a gratuitatii se modifica la solicitarea universitatilor, astfel : abonamentele de transport se vor achita la Centrele de vanzare C.T.P.   si vor fi decontate studentilor de catre universitati, conform normelor stabilite de acestea.  Mai multe informatii se pot obtine de la  departamentul responsabil din cadrul universitatilor. 

Abonamentele pentru studenti se elibereaza in baza carnetului de student vizat:


- Abonament lunar pentru studenti, valabil pe toate liniile in Cluj-Napoca, calatorii nelimitate- 95 de lei;

- Abonamente lunare cu reducere pentru studentii cu domiciliul stabil in comuna Floresti: 


                        - Ab.red.stud Floresti si Tauti-CJ.N  + 1 linie Cj.N- 103,50 lei

                        - Ab. red. studenti Luna de Sus-Cj.N + 1 linie Cj.N- 121,50 lei


- Abonamente lunare gratuite pentru studentii cu domiciliul stabil in comunele Apahida, Baciu si Gilau  pentru deplasare din comuna de domiciliu in Cluj-Napoca.

Abonamentele cu reducere si gratuite obtinute in baza carnetului de student se vor putea prelungi ulterior si de la AUTOMATELE din statii, inainte de expirarea abonamentului de pe card. Va rugam sa solicitati TIPARIRE CHITANTA de pe ecranul automatului, inainte de a face plata,  pentru a o depune pentru decont.


Ultimele Stiri
abonare newsletter