Economie

Guvernul Ciolacu va lăsa Asociația „Dăruiește Viață”, care construiește un spital pentru copiii cu cancer, fără 50% din venituri: „Sponsorizările sunt șterse”

Prin proiectul de majorare a taxelor și impozitelor, Guvernul condus de Marcel Ciolacu va lăsa Asociația „Dăruiește Viață” fără 50% din venituri.

Guvernul lui Marcel Ciolacu va lăsa o asociație care construiește un spital fără jumătate din venituri / Foto: Facebook - Marcel Ciolacu Guvernul lui Marcel Ciolacu va lăsa o asociație care construiește un spital fără jumătate din venituri / Foto: Facebook - Marcel Ciolacu

 

 


Asociația „Dăruiește Viață”, care construiește un spital pentru copiii colnavi de cancer, va rămâne fără 50% din venituri din cauza proiectului Guvernului Ciolacu destinat majorării de taxe și impozite, scrie defapt.ro.

 


„Sponsorizările sunt șterse”, scrie, pe Facebook, Carmen Uscatu, una din fondatoarele acestei asociații.

„Guvernul României intenționează să schimbe regimul fiscal al sponsorizării, pentru a-și acoperi găurile făcute prin nepăsare și haos, prin pensii speciale și risipă”, arată o altă fondatoare a Asociației Dăruiește Viața, Oana Gheorghiu.


Citește întreaga știre pe defapt.ro.

CITEȘTE ȘI:

Alex Dima: Am ridicat un spital din donații, „un loc în care copiii să nu-și aducă aminte de suferință”. Ce-l motivează să se implice în proiecte sociale?

Blondie, asociația care niciodată nu spune „nu” copiilor bolnavi! Adelina Toncean, la conferința „Inspire Movement”: „Din toate zborurile, al nostru zboară ca să mai trăiască un om”

abonare newsletter