Economie

Căldură în calorifere. Termoficarea face probe în sistemul centralizat de termoficare al Clujului.

Clujenii racordați la sistemul centralizat de termoficare al orașului vor constata încălzirea caloriferelor, începând de miercuri, 9 octombrie, ca urmare a începerii probelor de presiune „la cald”, pe fondul răcirii bruște a vremii.

Atenție la calorifere | Foto: Emil Boc - Facebook Atenție la calorifere | Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Căldură în calorifere. Clujenii racordați la sistemul centralizat de termoficare al orașului vor constata încălzirea caloriferelor, începând de miercuri, 9 octombrie, ca urmare a începerii probelor de presiune „la cald”, pe fondul răcirii bruște a vremii.

 


Anunțul a fost făcut de cei de la Termoficare Napoca SA.

„Termoficare Napoca SA – operator al serviciului public de alimentare cu energie termică al mun. Cluj Napoca, anunță demararea, în perioada 9-10 octombrie 2024, a probelor la cald a instalațiilor de producere și distribuție a energiei termice pentru încălzire.
În perioada următoare, în funcție de evoluția temperaturilor exterioare, energia termică pentru încălzire va fi livrată în general în timpul nopții, urmând ca ulterior, odată cu scăderea temperaturilor diurne/nocturne, livrările să se deruleze în condițiile diagramei de reglaj, în corelare cu condițiile atmosferice specifice perioadei”, a transmis Termoficare Napoca SA.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Centralele de apartament vor fi înlocuite în România. Ce se montează în loc?

Între 20 și 33% din căldura produsă la Cluj ajunge în pământ în loc să ajungă la clujeni. Cât ne costă încălzirea orașului pe dinafară?

Ultimele Stiri
abonare newsletter