Educație

Elevii de la Liceul Teologic Reformat din Cluj-Napoca trec în ONLINE. Liceul se ÎNCHIDE pentru 10 zile

Activitatea elevilor de la Liceului Teologic Reformat din Cluj-Napoca se mută în online începând de marți, 18 ianuarie, pentru 10 zile, din cauza cazurilor de COVID-19 depistate în rândul profesorilor.

Elevii de la Liceul Teologic Reformat din Cluj-Napoca trec în ONLINE. Liceul se ÎNCHIDE pentru 10 zile Elevii de la Liceul Teologic Reformat din Cluj-Napoca trec în ONLINE. Liceul se ÎNCHIDE pentru 10 zile

 

 


Astfel, conform hotărârii din 18 ianuarie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj, începând de marți, 18 ianuarie, orele din cadrul unității de învățământ se vor desfășura online.

 


„Se aprobă suspendarea activității didactice cu prezență fizică, pe o perioadă de 10 zile, începând cu data prezentei (18 ianuarie-n.r), în unitatea de învățământ Liceul Teologic Reformat Cluj Napoca, Str. M.Kogălniceanu nr. 16 din municipiul Cluj-Napoca. Pe perioada suspendării, procesul de învățământ la unitatea de învățământ preuniversitar se va desfășura în sistem online”,  se arată în hotărârea CJSU.

Prefectul Clujului, Tasnádi István, în lLiceul Teologic Reformat din Cluj-Napoca au fost depistate cazuri de COVID-19 în rândul profesorilor.


„6 profesori infectați și un profesor simptomatic cu testul în așteptare”, a transmis prefectul Clujului.

În ultimele 24 de ore, în județul Cluj au fost raportate 501 de cazuri noi de infectare cu COVID-19, iar rata incidenței a crescut la 9,17 în județ și 12,83 în municipiul Cluj-Napoca.


 

CITEȘTE ȘI:

Se închide Grădinița „Helen” din Cluj-Napoca pentru 10 zile. Activitatea cu copiii se va face online

Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din Cluj-Napoca, ÎNCHIS din cauza Covid. Elevii trec în ONLINE timp de 10 zile

Elevii de la două licee din Dej vor învăța online din cauza unor focare de COVID-19

Ultimele Stiri
abonare newsletter