Horoscop

Astrolog Anca Moraru: „Luna Plină în Scorpion se va resimți puternic și intens…”

Luna plină în Scorpion din data de 24 aprilie vine și ne rupe de legăturile karmice, toxice pe care încă le avem cu noi sau cu alte persoane, ne rupe de atașamente, de activitățile prin care ne trădăm pe noi, va acționa acolo unde încă nu există o aliniere între ceea ce gândim și ceea ce simțim.

 

 


Luna Plină va crea schimbări în următoarele 6 luni ale vieții noastre, odată cu acest eveniment astral întreagă vibrație a pământului se schimbă, iar pentru cei care se aliniază la această energie și viața lor se va transforma.

Scorpionul ne vorbește despre Conectarea la lumea de dincolo, la manifestarea în planurile subtile ale ființei, conectarea la straturile inconștiente, energetice ale ființei, la Puterea interioară, ne conectează cu Intuiția noastră.


CITEȘTE ȘI: 

Suntem în sezonul Scorpionului! Curiozități și compatibilități surprinzătoare cu acest nativ

Scorpionul pe o energie înalta aduce putere de transformare și manifestare conștientă, intuiție crescută, este zodia responsabilă cu abundență financiară și puterea de manifestare În schimb, energia joasă a Scorpionului vine cu multă toxicitate, manipulare, trădare, atracție către lumea umbrelor, dependențe, dorința de a deține cu orice preț, obsesii, cruzime… 


În funcție de scenariul în care persoana a crescut, a copilărit, s-a dezvoltat, în diferite situații ale vieții se poate activa vibrația înaltă sau cea joasă a acestei zodii. 

Luna Plină în Scorpion se va resimți puternic și intens, acest tranzit ne va pune față în față cu umbrele noastre, cu acele aspecte din noi care nu ne plac, dar pe care odată ce ajungem să le acceptăm și să le integrăm în viață noastră, ne aduc daruri și comori imense. Scorpionul ne învață că întunericul este spațiul creației, și că pentru a putea distinge lumina, avem nevoie și de întuneric. Citește AICI previziunile pentru fiecare zodie.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cele mai muncitoare zodii. Sunt un model pentru ceilalți.

Ultimele Stiri
abonare newsletter