Horoscop

19 noiembrie 2021. Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună. Cum afectează fiecare zodie?

19 noiembrie 2021. Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună. Vineri are loc cea mai lungă eclipsă de Lună a secolului, iar fiecare zodie în parte este afectată de acest eveniment.

19 noiembrie 2021. Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună a secolului. 19 noiembrie 2021. Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună a secolului.

19 noiembrie 2021. Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună ar urma să țină trei ore, 28 de minute și 23 de secunde și nu va mai exista o alta mai lungă până în anul 2100. Află ce efecte are această zi asupra fiecărei zodii.

19 noiembrie 2021. Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună. Berbec

Eclipsa de Lună aduce în viața Berbecilor vești bune pe plan financiar. Nativii vor avea parte fie de o avansare, fie de o mărire de salariu ori dacă sunt în căutarea unui job, azi îl vor găsi pe cel potrivit pentru ei. Din punct de vedere al carierei, această zi va fi memorabilă pentru acest semn zodiacal.


19 noiembrie 2021. Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună. Taur

Taurii vor își vor regăsi odată cu această eclipsă de Lună echilibrul în plan personal. Este o zi a eliberării de poverile trecutului, o zi în care acești nativi „îmbrățișează” un nou început și în care viața lor ia o cu totul și cu totul altă turnură.


19 noiembrie 2021. Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună. Gemeni

Această zi pentru Gemeni este una axată pe spiritualitate, pe creșterea emoțională. Îți vor dedica această zi cunoașterii, relaxării și introspecției. Nativii vor reconsidera valorile lor și își vor seta noi țeluri pentru viitor.

19 noiembrie 2021. Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună. Rac


Eclipsa de Lună aduce schimbări în viața acestor nativi în ceea ce privește dragostea. Racii ar putea să își găsească marea dragoste astăzi, dar vor fi concentrați și pe socializare. Relațiile sociale sunt în „vizorul” nativilor și nu se vor da la o parte atunci când vine vorba de a cunoaște persoane noi.

CITEȘTE ȘI:


Horoscop. Zodiacul fericirii pentru 2021. Care este luna ta norocoasă

19 noiembrie 2021. Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună. Leu

Această zi, odată cu eclipsa de Lună, le aduce Leilor recunoașterea meritelor profesionale și vor avea momente de faimă în care vor fi lăudați de șefi și de colegii de muncă. Evenimentul unic din această zi le aduce nativilor momente de bucurie în care se simt mai apreciați ca niciodată de cei din jur.


19 noiembrie 2021. Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună. Fecioară

Vești bune și pentru semnul zodiacal al Fecioarei, care se bucură astăzi de venituri financiare la care sperau de ceva vreme. Banii vor veni spre Fecioară și le va aduce totodată cheful de muncă, pentru a face și mai mulți bani.

19 noiembrie 2021. Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună. Balanță

Balanțele vor fi împinse de la spate de fenomentul eclipsei de Lună pentru a recunoaște care sunt aspectele din viața lor care nu le aduce împlinire și fericire. Nativii se vor privi în oglindă cu sinceritate și vor recunoaște că drumul pe care se află nu este cel pe care sperau să fie în această etapă a vieții lor, iar odată cu această revelație, viața lor se va schimba treptat.

19 noiembrie 2021. Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună. Scorpion

Nativii acestei zodii sunt supuși extremelor aduse de eclipsa de Lună de astăzi. Ei vor alege să facă lucruri radicale în viața lor personală, iar cei care sunt fericiți în relația de cuplu își vor dori brusc să să treacă la nivelul următor al relației. În scimb, Scorpionii neîmpliniți în dragoste, vor decide să pună punct relației lor.

19 noiembrie 2021. Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună. Săgetător

Eclipsa de Lună le dă multă energie Săgetătorilor, însă din punct de vedere profesional, lucrurile nu sunt în favoarea nativilor. Săgetătorii vor profita totuși de acest boost de energie pe care îl resimt și vor face eforturi pentru a îndrepta lucrurile care „scârțâie” în cariera lor.

19 noiembrie 2021. Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună. Capricorn

Fenomenul petrecut astăzi aduce nativilor Capricorn multă pasiune și romantism. Nativii vor fi cuprinși de senzualitate, se gândesc la căsătorie, iar cei care își doresc un copil, această zi le va fi prielnică din acest punct de vedere.

19 noiembrie 2021. Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună. Vărsător

Vărsătorii vor simți efectele eclipsei de Lună prin dorința unui nou început. Acești nativi fie își vor schimba locul de muncă, fie se vor muta într-o nouă locuință. Dacă nu se vor întampla aceste lucruri, cel puțin va apărea dorința de a face demersuri pentru aceste noi începuturi.

19 noiembrie 2021. Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună. Pești

Eclipsa de Lună de azi le aduce Peștilor momente de creativitate mai intense decât de obicei, dar și idei ori noi posibilități de a-și pune în practică proiectele legate de afaceri. Nativii vor profita de această stare productivă și vor realiza azi un lucru măreț care va cântări mult în cariera lor.

CITEȘTE ȘI:

Zodiacul banilor. Top 4 nativi care nu se pot abține din a cheltui bani inutil și au probleme financiare

Ultimele Stiri
abonare newsletter