Monitorul Cartierelor

Bună Ziua: Strada Antonio Gaudi, “asfaltată” cu pietriş

Strada Antonio Gaudi este înfundată de noroi şi în loc de asfalt, Primăria Cluj-Napoca a turnat pietriş dar efectul este nul. Oamenii sunt în continuare nemulţumiţi.

În cartierul Bună Ziua, încă există străzi neasfaltate şi oamenii mai au de aşteptat lucrările de modernizare.

Este şi cazul străzii Antonio Gaudi care în plină iarnă se prezintă mai rău decât o uliţă de sat. Pietonii trebuie să se încalţe cu cizme din cauciuc, iar şoferii trebuie să se asigure că prind un loc la prima spălătorie auto dacă se aventurează pe această stradă. Această stradă nu are asflat, nici trotuare, fiind prezent doar noroiul, gropile şi bălţile.


Starea extrem de proastă în care se află strada Antonio Gaudi a fost semnalată de deputatul PSD Aurelia Cristea care îi solicită primarului Emil Boc să înceapă lucrările de asfaltare.

„Primarul Emil Boc a uitat că, în Cluj-Napoca, există străzi şi mai departe de centrul oraşului. În toate cartierele cu construcţii noi, există străzi de pământ, peticite ocazional cu pietriş, doar la cererea riveranilor. Şi asta cu toate că locuitorii acestor străzi plătesc impozite la nivelul unui oraș de cinci stele”, a declarat Aurelia Cristea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter