Național

Incident la Saga. DJ Hardwell a cedat nervos și a înjurat festivalul, la microfon, pe scenă. VIDEO

DJ-ul Hardwell nu a mai apucat să-și prezinte setul la festivalul Saga. Acesta a oprit show-ul și a început să înjure festivalul la microfon.

DJ Hardwell a cedat nervos și a înjurat festivalul, la microfon, pe scenă| Foto: Noticias EDM Perú - Facebook DJ Hardwell a cedat nervos și a înjurat festivalul, la microfon, pe scenă| Foto: Noticias EDM Perú - Facebook

 

 


Scandal la festivalul Saga care are loc în perioada 5-7 iulie la București.

 


DJ-ul olandez Hardwell și-a anulat show-ul din cauza unor probleme tehnice și i-a acuzat pe organizatorii festivalului că nu l-au plătit.

„Sunt aici, am călătorit tocmai din Olanda pentru a performa pentru voi. Sunt aici, asta vă spun. Ca să fiu sincer, acest festival de rahat nu mi-a dat niciun rahat de ban pentru a fi aici în această seară dar tot sunt aici, iar echipamentul lor e de r…t. Nu funcționează nimic.
Dacă sunt aici înseamnă că vreau să performez pentru voi, dar întregul echipament mă dezamăgește. Nu pot să performez, este imposibil pentru mine să fac asta”, le-a spus Hardwell fanilor care abia așteptau să-i vadă spectacolul.


Răspunsul organizatorilor Saga 

„Păi, Hardwell, ne pare rău că Rita Ora, Sickick, Loreen și toți DJ-ii de la celelalte 5 scene au apucat să performeze în prima zi de SAGA iar tu nu. Echipamentul a venit tocmai din Olanda, la fel ca și tine. Același set pare să funcționeze acum perfect pentru Will Sparks. Am muncit atât de mult pentru a construi SAGA de anul acesta pentru artiști și participanți.
Am fi rezolvat orice dificultate tehnică fără efort și în cel mai scurt timp, dacă ne-ai fi lăsat și nu ai fi oprit setul atât de repede. Am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a-ți răspunde cerințelor, inclusiv cele legate de plată. Ne pare rău pentru fanii tăi, ai noștri. Le-ar fi plăcut să te vadă în sfârșit la București. Nimic în afară de iubire și îți dorim să-ți fie bine”, au transmis organizatorii Saga.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bucureștean: „Saga nu va fi niciodată Untold și Nicușor Dan niciodată Emil Boc”

74 de dosare penale legate de consumul de droguri, înregistrate de DIICOT la festivalul Saga

Ultimele Stiri
abonare newsletter