Național

Trei morţi şi patru răniţi într-un grav accident rutier produs pe autostrada A1

Trei persoane au fost declarate decedate, iar alte patru sunt rănite, în urma accidentului produs, vineri, pe autostrada A1.

Accident rutier grav, pe A1. Trei morți și patru persoane rănite|Foto: ISU Dâmbovița Accident rutier grav, pe A1. Trei morți și patru persoane rănite|Foto: ISU Dâmbovița

 

 


Trei oameni au murit și alți patru au ajuns la spital, vineri după-amiază, pe autostrada A1, în județul Dâmbovița, după ce un TIR a intrat într-o autoutilitară parcată pe banda de urgență. 

 


În urma impactului, autotrenul a ieşit de pe carosabil, a rupt parapetele metalic de pe marginea drumului şi s-a răsturnat într-un şanţ. Nouă persoane se aflau în cele două autovehicule. Trei dintre acestea au murit şi alte patru au fost rănite. Cele patru persoane rănite au fost transportate la spital.

Accident rutier grav, pe A1. Trei morți și patru persoane rănite|Foto: ISU Dâmbovița

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat anterior că traficul pe autostrada A1 a fost restricţionat la kilometrul 74, pe prima bandă şi pe cea de urgenţă ale sensului de mers către Piteşti, în urma acestui accident. În evenimentul rutier au fost implicat o autoutilitară şi un autocamion.

Conform ISU Dâmboviţa, la faţa locului s-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, patru echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare, trei ambulanţe şi un container multirisc.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier grav la Tritenii de Jos. Femeie de 50 de ani, moartă în urma impactului dintre un autoturism şi un buldoexcavator. FOTO

abonare newsletter