Național

Atenţie, şoferi! Circulația pe Transfăgărășan, închisă sâmbătă pentru cel mai greu triatlon din România.

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan va fi închisă sâmbătă, 7 septembrie, pentru organizarea celui mai greu triatlon din România.

Circulația pe Transfăgărășan, închisă sâmbătă pentru cel mai greu triatlon din România | Foto: Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere - Facebook Circulația pe Transfăgărășan, închisă sâmbătă pentru cel mai greu triatlon din România | Foto: Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere - Facebook

 

 


Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan va fi închisă sâmbătă, 7 septembrie, pentru organizarea celui mai greu triatlon din România. 

 


Circulaţia va fi închisă sâmbătă, în intervalul orar 07.00 - 18.00 pe sectorul cuprins între Barajul Vidraru şi Bâlea Lac. 

„Traficul rutier se va închide pe Transfăgărășan (DN 7C), sâmbătă, 07.09.2024, în intervalul orar 07.00 - 18.00,  pe sectorul cuprins între Barajul Vidraru (km.62+100) –  Bâlea Lac (km.116+808) pentru organizarea competiției de triatlon «Transfier 2024». Aceasta îmbină competiția sportivă cu natura, fiind totodată cea mai grea competiție de triatlon din România”, a transmis Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Amenzi pentru turiștii care hrănesc urşii sau staţionează ilegal pe Transfăgărășan

Doi turiști, atacați de urs pe Transfăgărășan. S-au fotografiat cu animalul și au încercat să-l hrănească.

Ultimele Stiri
abonare newsletter