Național

A bătut doi polițiști cu o bâtă de lemn și le-a distrus mașina, dar nu va sta la pușcărie nici măcar o zi

Un bărbat care a bătut „măr” doi polițiști cu o bâtă de lemn și le-a distrus mașina nu va sta la pușcărie nici măcar o zi.

A bătut doi polițiști cu o bâtă de lemn și le-a distrus mașina, dar nu va sta la pușcărie nici măcar o zi A bătut doi polițiști cu o bâtă de lemn și le-a distrus mașina, dar nu va sta la pușcărie nici măcar o zi

 

 


Un bărbat care a agresat doi polițiști nu va sta la pușcărie nici măcar o zi. Magistrații de la Curtea de Apel Suceava au menținut soluția colegilor de la Judecătoria Fălticeni într-un dosar care s-a finalizat extrem de rapid, scrie monitorulsv.ro.

 


Este vorba despre Cătălin Macovei - Chisăliță care a fost găsit vinovat pentru „ultraj” și „distrugere” și care a primit o pedeapsă de un an și șase luni de închisoare cu suspendare.

Soluția inițială i-a revoltat pe sindicaliștii din Poliția Suceava, iar menținerea acestei decizii probabil că va turna și mai mult gaz pe foc peste nemulțumirile acestora, relatează sursa citată.


I-a bătut „măr” cu o bâtă de lemn

Macovei i-a bătut „măr” pe polițiști pe pe 14 februarie 2021, în jurul orei 17.30, la Dolhasca. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au detaliat cum s-a petrecut dubla agresiune, care pare a fi scoasă din filme:

„În timp ce se afla pe o stradă din mediul urban, în apropierea locuinţei sale, a exercitat acte de violenţă fizică faţă de doi agenţi de poliţie care se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, lovindu-l pe unul dintre aceştia cu o bâtă de lemn la nivelul toracelui, în partea stângă, cauzându-i leziuni traumatice care necesită un nr. de 3-5 zile îngrijiri medicale, iar pe celălalt cu pumnul la nivelul feţei, cauzându-i leziuni traumatice care necesită un nr. de 4-6 zile îngrijiri medicale.


În acelaşi context, folosind o bâtă din lemn, a lovit autospeciala de poliţie, folosită la intervenţie de către cei doi agenţi de poliţie, la nivelul geamului portierei stânga faţă şi peste oglinda stângă faţă, distrugându-le. Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 1.822,82 lei”.

Foto: monitorulsv.ro

CITEȘTE ȘI:

Bărbat, OMORÂT prin lovituri la cap după ce a fost jefuit. Un suspect este dat în urmărire

Un tânăr din Vaslui și-a tăiat gâtul cu drujba. A fost dus la spital cu elicopterul și a intrat în operație

Ultimele Stiri
abonare newsletter