Politică

Președintele PNL Cluj: „Viitorul Europei se decide la București”

Viitorul Europei se va decide la București, a anunțat președintele PNL Cluj, Daniel Buda.

Viitorul Europei se va decide la București, a anunțat președintele PNL Cluj. Sursă foto: Facebook/ Daniel Buda Viitorul Europei se va decide la București, a anunțat președintele PNL Cluj. Sursă foto: Facebook/ Daniel Buda

 

 


Viitorul Europei se va decide la București, a anunțat președintele PNL Cluj, Daniel Buda, în condițiile în care, între 6 și 7 martie va avea loc Congresul Partidului Popular European (PPE). 

 


„Viitorul Europei se decide la București, pe 6-7 martie. Cea mai mare familie politică europeană se va afla în capitala României: 13 șefi de state și guverne, 177 europarlamentari, peste 1500 de delegați din 44 de țări sunt așteptați la congresul PPE, unde se vor lua decizii cheie pentru viitorul continentului nostru”, a anunțat europarlamentarul liberal Daniel Buda. 

De asemenea, tot la congres, PPE o va vota pe Ursula von der Leyen drept candidat la funcția președintă a Comisiei Europene pentru următorii 5 ani. Totodată, se va adopta Manifestul Partidului Popular European pentru alegerile europarlamentare din iunie 2024 și se va adopta strategia PPE pentru alegeri. 


Congresul se va desfășura la Centrul Expozițional Romexpo, iar la evenimentul de la București sunt așteptați toți șefii de state și de guverne, președinții de partide din partea PPE, alături de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, și  comisari europeni. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Daniel Buda: „Mi-am manifestat intenția de a candida pentru un nou mandat de europarlamentar”

Ultimele Stiri
abonare newsletter