Politică

Sabin Sărmaș: E periculos ca orașul nostru să ajungă sub o majoritate PNL/PSD (P)

Zvonurile devin realitate: dacă va câștiga Emil Boc alegerile, PSD/PNL va fi noua majoritate în Consiliul Local Cluj-Napoca.

Sabin Sărmaș, candidat independent pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 9 iunie 2024. Foto: echipa de campanie Sabin Sărmaș Sabin Sărmaș, candidat independent pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 9 iunie 2024. Foto: echipa de campanie Sabin Sărmaș

 

 


Într-un text apărut ieri, Aurelia Cristea, candidata PSD la Primărie, vorbește despre posibilitatea de a deveni viitorul viceprimar al Clujului. Declarația duce de fapt spre concretizarea unui plan existent de mai multe luni în care inițial nu am crezut, tocmai pentru că nu mi s-a părut că UDMR ar fi fost un partener neloial pentru actualul primar.

 


Se știe clar, din sondajele făcute de ambele partide, că alianța PSD/PNL e respinsă de clujeni. Pe bună dreptate.

Chiar și așa, miza e alta: eliminarea oricăror voci incomode, ce s-ar putea opune unor noi aranjamente.


Cum se pregătește terenul pe moda veche? Simți că ești în cădere liberă (Emil Boc era puțin peste 50% în sondajul PNL de anul trecut) și cauți să umpli golurile tot cu oamenii tăi.

Cel mai important e să fie parteneri cu care ai mai lucrat, iar PSD Cluj e cea mai la îndemână structură. Se merge pe liste comune la europarlamentare, demers susținut, alături de comasare, de către Emil Boc, se mimează competiția pentru Primăria Cluj-Napoca, în timp ce Emil Boc mulțumește public PSD. Prieteniile sunt vechi.


Cred că Aurelia Cristea ar fi un viceprimar performant sau slab? Nu știu. Cred că e periculos ca orașul nostru să ajungă sub o majoritate PNL/PSD? 100% da.

În ce scenariu asta nu se va întâmpla? Există doar unul realist: câștig eu, Sabin Sărmaș, Primăria. De asta eu voi fi primarul pus de voi, nu de ei.


Cine sunt ei? Cei care călăresc Clujul de ani și ani și acum ne iau de proști cu această nouă invenție: majoritate PSD/PNL în Consiliul Local Cluj-Napoca.

Publicat la comanda candidatului independent Sabin Sărmaș. Cod Mandatar Financiar: 24240078

CITEȘTE ȘI:

Sabin Sărmaș: „Până acum am avut de ales exact ca în Belarus, între Emil Boc și Emil Boc.” (P)

Ovidiu Sabău anunță decizii drastice la „U” Cluj după ratarea calificării în Conference League

Ultimele Stiri
abonare newsletter