Politică

Europarlamentarul Daniel Buda (PNL), după alegerile din 9 iunie: „Rezultatul pentru Parlamentul European, un vot împotriva extremismului”

Potrivit europarlamentarului clujean Daniel Buda (PNL), alegerile locale și europarlamentare de duminică reprezintă „un vot împotriva extremismului”.

Europarlamentarul Daniel Buda (PNL): „Rezultatul alegerilor, un vot împotriva extremismului”|Foto: monitorulcj.ro Europarlamentarul Daniel Buda (PNL): „Rezultatul alegerilor, un vot împotriva extremismului”|Foto: monitorulcj.ro

 

 


Lista de candidaţi a coaliţiei PSD-PNL la alegerile europarlamentare a întrunit 54% din voturile alegătorilor, potrivit rezultatelor exit-poll-ului CURS-Avangarde. 

Liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda a mulțumit clujenilor pentru susținere și a arătat că județul Cluj și municipiul Cluj-Napoca vor continua să se dezvolte, iar rezultatul alegerilor europarlamentare reprezintă „un vot împotriva extremismului”. 


„Vă mulțumim sincer pentru încrederea și susținerea dumneavoastră. Acest rezultat pentru Parlamentul European reprezintă un vot împotriva extremismului și un angajament clar pentru o Românie și o Europă mai puternice, unite și prospere”, a notat europarlamentarul Daniel Buda în mesajul adresat clujenilor pe pagina sa de socializare. 

Clujul va continua să se dezvolte 

„De asemenea, vă mulțumim pentru votul acordat în Municipiul Cluj-Napoca și în județul Cluj. Domnul Emil Boc, la conducerea Municipiului Cluj-Napoca, și domnul Alin Tișe, la Consiliul Județean, vor continua dezvoltarea și modernizarea.


Vă mulțumim încă o dată pentru sprijinul vostru și vă asigurăm că vom munci neîncetat pentru a îndeplini promisiunile făcute”, a notat liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda.

Emil Boc la Primăre, Alin Tișe la Consiliul Județean 

După numărarea voturilor din aproape jumătate din cele 184 de secții din municipiul Cluj-Napoca, primarul în exercițiu Emil Boc conduce detașat în cursa pentru fotoliul de primar. 


Astfel, potrivit datelor numărătorii paralele, Emil Boc a câștigat al 6-lea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca. Potrivit datelor, primarul Emil Boc (PNL) conduce cu 47% din voturi, urmat de Sabin Sărmaș (independent) cu 30%.

CITEȘTE ȘI: 
Boc câștigă în fața „dezertorului” Sărmaș

Și liberalul Alin Tișe a obținut un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Cluj, potrivit numărătorii paralele.


Potrivit datelor, Alin Tișe a câștigat președinția Consiliului Județean Cluj cu un scor de 39,9%.

La distanță de Alin Tișe se află Alexandru Cordoș (PSD) cu 16,25%.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

EXIT-POLL la alegerile europarlamentare, ora 22:00! Coaliția PSD-PNL câștigă europarlamentarele cu 54%.

Ultimele Stiri
abonare newsletter