Sănătate

Misterioasa moarte a actriței Natalie Wood. După mai bine 40 de ani, au fost dezvăluite detalii tragice despre sfârșitul ei

La mai bine de 40 de ani de când una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, Natalie Wood, a murit în condiții misterioase în timp ce se afla pe un iaht, detalii noi din acea noapte tragică sunt dezvăluite.

Detalii tragice despre misterioasa moarte a actriței Natalie Wood Detalii tragice despre misterioasa moarte a actriței Natalie Wood

 

 


Frumoasa actriţă a pierit în urma unui accident misterios pe o barcă. Naviga într-o noapte de noiembrie în 1981, împreună cu soţul Robert Wagner, dar şi alături de căpitanul navei şi actorul Christopher Walken.

Se pare că moartea lui Wood a survenit prin înecare accidentală, poliţiştii confirmând că era sub influenţa alcoolului la acel moment şi că luase şi nişte medicamente analgezice.


Misterios este faptul că nu au existat martori şi nimeni nu şi-a explicat cum a ajuns în apă. A fost găsită de soţul său la distanţă mare de barcă, acoperită de vânătăi şi cu urme de zgârieturi. Cauza morţii: „înec, hipotermie şi alţi factori nedeterminaţi”.

La acel moment se credea că moartea ei a fost un accident, cu toate că au rămas niște întrebări fără răspuns. Anchetatorii spun că Wagner „și-a schimbat povestea constant”, de-a lungul timpului, potrivit BBC.


„După investigațiile din ultimii șase ani, am ajuns să credem că Wagner este o persoană de interes”, a spuns unul dintre polițiștii care se ocupă de caz. Robert Wagner a oferit mai multe variante, în contradictoriu, ale evenimentelor de pe acel yacht, din noiembrie 1981.

Vezi AICI de ce nu a fost niciodată Robert Wagner acuzat de crimă.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dezvăluirile unui bărbat aflat în moarte clinică timp de 7 minute. Ce a văzut, de fapt, în lumea de dincolo.

Teroare în India. Virusul care „topește creierul" lovește din nou! Un copil a murit, zeci de persoane în pericol

Ultimele Stiri
abonare newsletter