Sănătate

Alertă alimentară! Produs contaminat cu un corp străin, retras din mai multe magazine din țară, inclusiv Cluj.

Un produs contaminat cu un corp străin care ar putea pune în pericol sănătatea consumatorilor a fost retras din mai multe magazine Selgros din țară, inclusiv Cluj.

Produs contaminat cu un corp străin, retras din mai multe magazine din țară, inclusiv Cluj | Foto: pixabay.com Produs contaminat cu un corp străin, retras din mai multe magazine din țară, inclusiv Cluj | Foto: pixabay.com

 

 


Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a retras de la comercializare din mai multe magazine Selgros din țară, inclusiv din Cluj, un produs contaminat cu un corp străin

 


Mai exact, ANSVSA a cerut retragerea produsului „HARLEY ARAH.COAJA COAPTE 250G” din mai multe magazine Selgros din țară, inclusiv din județul Cluj. Motivul retragerii ar fi că produsul ar putea fi contaminat cu un corp străin care ar putea pune în pericol sănătatea consumatorilor. 

Persoanele care au cumpărat produsul de mai jos sunt rugate să nu îl consume, să îl returneze la magazinul de unde l-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea acestuia. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară.


Produsul retras din magazinele Selgros din țară | Sursa: ANSVSA

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alertă alimentară! Produs contaminat cu bacterii, retras din magazinele din Cluj.

Creștere alarmantă a infecțiilor respiratorii. Peste 85.000 de cazuri raportate în ultima săptămână.

Ultimele Stiri
abonare newsletter