Social

Un ciclist va pedala 432 de km, de la Cluj la Iași. Strânge fonduri pentru o fetiță de 10 ani căreia îi vor fi amputate picioarele.

Un ciclist va pedala 432 de kilometri, din Cluj până în Iași, pentru a ajuta o fetiță de 10 ani.

Un clujean va pedala 432 de kilometri, din Cluj până în Iași, pentru a ajuta o fetiță de 10 ani | Foto: arhivă personală Andrei Gubaș Un clujean va pedala 432 de kilometri, din Cluj până în Iași, pentru a ajuta o fetiță de 10 ani | Foto: arhivă personală Andrei Gubaș

 

 


Andrei Gubaș va pedala 432 de kilometri pentru a contribui la strângerea de fonduri necesare protezării picioarelor Mariei, o fetiță de 10 ani care visează să poată alerga și dansa. 

 


Bărbatul va pleca sâmbătă, 27 iulie, din Cluj-Napoca spre Iași. 

„Sâmbătă, 27 iulie voi pleca cu bicicleta de la Cluj-Napoca la Iași cu scopul de a strânge fonduri pentru o fetiță de 10 ani din Cluj Napoca, care va fi supusă unor operații de amputare a ambelor picioare, urmate de protezare. Este a cincea călătorie de acest fel pe care o fac - în ultimii 4 ani am organizat campanii caritabile similare”, a declarat Andrei Gubaș.


Maria visează să poată dansa și alerga

Maria, elevă la o școală din Cluj-Napoca, s-a născut cu grave probleme locomotorii care îi îngreunează mersul. În ciuda acestor dificultăți, ea nu a încetat să zâmbească și să iubească dansul. 

Visul ei este să poată alerga și să se bucure de o viață activă. Singura ei șansă pentru o viață aproape normală constă în amputarea ambelor picioare și purtarea unor proteze speciale.


Prin această inițiativă, ne propunem să strângem fondurile necesare pentru a-i oferi Mariei o viață plină de bucurii și normalitate. 

„Între timp, intervenția de amputare a unuia dintre picioare a decurs normal. Medicii au fost mulțumiți de rezultat, iar Maria se recuperează bine. Urmează acum a doua amputare, un pas necesar înainte de a începe procesul de recuperare și protezare a ambelor picioare. Fiecare kilometru parcurs este un pas mai aproape de visul ei de a alerga și de a dansa”, a declarat unul dintre organizatori.


Cei care doresc să doneze pentru Maria o pot face AICI.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Un nou imobil de locuințe sociale, proiect de peste 10 milioane de euro, realizat pe strada Sobarilor. Emil Boc: „Prin parteneriate naționale, putem realiza noi locuințe în orașele noastre”

„Bărboșii” de la Beard Brothers, tot mai aproape de realizarea Școlii de Meserii din Florești. Au fost depuse actele pentru autorizația de construire.

Ultimele Stiri
abonare newsletter