Social

Produse medicale, cereale, legume sau lemne confiscate de polițiștii clujeni într-o singură zi

Produse medicale, cereale, legume sau lemne sunt doar câteva dintre produsele confiscate de polițiștii clujeni în urma unor controale efectuate marți, 8 aprilie 2014, pe raza județului Cluj.

Cereale și legume

Peste 1200 de kg cereale, în valoare de aproximativ 1300 de lei şi peste 700 kg  legume, în valoare de circa 1200 de lei, au fost confiscate de poliţiştii clujeni.


 Aceștia au surprins, în comuna Gilau, o femeie de 47 de ani din judeţul Covasna, care transporta cu o autoutilitară 1255 kg cereale, fără a deţine acte de provenienţă pentru acestea.

Tot în Gilău poliţiştii au identificat un alt conducător auto, de 39 de ani, tot din judeţul Covasna, care transporta cu o autoutilitară 760 kg  legume, fără a deţine acte de provenienţă pentru acestea.


Cele 1255 kg  porumb, în valoare de aproximativ 1300 lei şi cele 760 kg legume, în cuantum de circa 1200 lei, au fost confiscate de poliţişti şi predate unei unităţi de profil pentru valorificare.

Produse medicale


Mai multe aparate şi consumabile de medicină dentară, în valoare de aproximativ 10.000 lei au fost confiscate de poliţiştii din cadrul Secţia 5 Poliţie, în urma unui control în trafi. Obiectele erau transportate pe strada Tăietura Turcului din Cluj-Napoca de către un bărbat de 24 de ani fără a deţine acte de provenienţă pentru aceasta.

Conducătorul auto a fost sancţionat pentru activităţi comerciale ilicite, iar materialele ce le transporta i-au fost confiscate.


Lemne

Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie, au depistat în traffic, în comuna Gilău un bărbat de 38 de ani în timp ce transporta material lemnos fără a îndeplini condiţiile legale. Transportatorul a fost amendat iar marfa a fost confiscată.


Și polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Valea-Ierii, împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Muntele Mare, au depistat, marți,  în trafic un bărbat de 28 de ani, din comuna Măguri-Răcătău, transporta cu o autoutilitară 2,5  m.c. material lemnos, în valoare de aproximativ 400 de lei  material lemnos, fără a deţine aviz de însoţire sau documente de provenineţă a mărfii. Lemnele au fost confiscate iar șoferul a fost amendat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter