Sport

LPF a publicat topul celor mai buni jucători din Superligă. Cine s-a remarcat de la „U” și CFR

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a realizat o listă cu fotbaliștii care au avut contribuții majore la parcursul bun al echipelor lor în acest sezon.

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a realizat o listă cu fotbaliștii care au avut contribuții majore la parcursul bun al echipelor lor în acest sezon/ FOTO 1: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/ FOTO 2: FC Universitatea Cluj/Facebook Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a realizat o listă cu fotbaliștii care au avut contribuții majore la parcursul bun al echipelor lor în acest sezon/ FOTO 1: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/ FOTO 2: FC Universitatea Cluj/Facebook

 

 


Superliga este întreruptă din cauza Campionatului Mondial, însă LPF a stabilit care au fost jucătorii cu cea mai importantă contribuție în cadrul fiecărei echipe din campionat.

 


Din lotul campioanei României, CFR Cluj, cel mai bun jucător este Karlo Muhar, cel care a înscris de cele mai multe ori cu capul (3), dintre jucătorii care au evoluat în actualul sezon.

În schimb, din rândul celor de „U” Cluj a fost ales Denis Ispas, care e a câștigat 169 de dueluri defensive în tricoul Universității Cluj, fiind primul la acest capitol în campionat.


„CFR 1907 Cluj: Trei goluri cu capul a marcat Karlo Muhar în acest sezon, cele mai multe dintre toţi fotbaliştii cu minute în stagiunea 2022-2023 a Superligii României.

Universitatea Cluj: 169 de dueluri defensive a câştigat Denis Ispas, locul 1 la acest capitol”, a transmis LPF.


 

CITEȘTE ȘI:

103 ani de la fondarea Universității Cluj!

Ianis Stoica, noul jucător al „U” Cluj! Gigi Becali l-a cedat „studenților”

Scandal în jurul posibilului transfer al lui Stanciu la CFR Cluj: „Nu are cum să spună așa ceva Neluțu Varga”

Dan Petrescu dezvăluie diferențele dintre perioada de antrenorat și cea de jucător: „Am făcut mai mulți bani ca tehnician”

abonare newsletter