Sport

Declaraţii după victoria de la Iaşi a voleibalistelor

<p><img src="documente/stories/2012/02_februarie/14/08 volei declaratii.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Voleibalistele Universităţii Cluj au obţinut o victorie importantă în ultima etapă disputată împotriva formaţiei Penicilina Iaşi.</p>

Elevele lui Dan Gârleanu au câştigat cu scorul de 3 la 2 meciul împotriva moldovencelor, scorul pe seturi fiind: 19-25; 25-19; 25-14; 21-25; 15-12. Clujencele au pornit motivate în această deplasare deoarece îşi doreau revanşa după înfrângerea categorică, 0-3 în tur, acasă. Conform declaraţíilor jucătoarelor şi a antrenorului, pe lângă un serviciu şi o apărare bună, spiritul de echipă a fost cel care le-a condus spre victorie.

Carmen Crişan, căpitanul echipei „U“ Cluj, a declarat: „Suntem fericite că am bătut formaţia din Iaşi, care este una cu jucătoare experimentate. Serviciul a mers foarte bine şi consider că am fost mai unite decât ele în momentele cheie, iar asta a contat“.

Dan Gârleanu, tehnicianul voleibalistelor, a declarat că dacă avea această echipă de la începutul sezonul, Universitatea ar fi terminat între primele 8. „Îmi pare rău că nu am avut această formaţie de la început, pentru că eram între primele opt clasate cu siguranţă. Fetele au făcut un meci foarte bun la Iaşi, iar victorie e pe deplin meritată“, a spus antrenorul „studentelor“.

Meciul următor pentru voleibalistele Universităţii este programat în 25 februarie, când vor întâlni în deplasare formaţia CSU Medicina CSS Târgu Mureş. Meciul din 18 februarie, din deplasare cu CSM Bucureşti, s-a amânat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Ultimele Stiri
abonare newsletter