Sport

Ultrașii de la Arad amenință că-i „sfâșie” pe clujeni în meciul UTA - „U” Cluj. Arădenii, siguri că vor câștiga semifinala

„U” Cluj va întâlni în semifinala Cupei României echipa UTA Arad. Ultrașii arădeni au promis că îi vor „sfâșia” pe clujeni.

Meciul dintre „U” Cluj și UTA Arad din 1 aprilie 2023/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Meciul dintre „U” Cluj și UTA Arad din 1 aprilie 2023/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


În perioada 4-6 aprilie s-au disputat sferturile de finală ale Cupei României. Sepsi, CFR Cluj, „U” Cluj și UTA Arad s-au calificat în semifinale. 

 


Fanii arădeni vor cu orice preț ca echipa favorită să câștige în fața celor de la „U” Cluj.

Pe un grup al fanilor arădeni a fost postat o imagine cu UTA Arad reprezentată prin moartea cu coasă, care le ia viața adversarilor săi, iar următoarea pe lsită este „U” Cluj. 


Imagine cu UTA Arad reprezentată prin moartea cu coasă/ Foto: grupul de Facebook Utiștii

Imaginea a strâns sute de aprecieri și reacții din partea fanilor „U” Cluj. „Stați liniștiți ca v-o luați la Cluj !”, „După ce v-o luați de la U in cupa divizia B scrie pe voi!”, „Ușor periculoșilor, că ușa aia pare blocată”, „Va da U de va sar fulgii!”, „Amuzanți voi ăștia de la Muta”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Amintim că la începutul lunii aprilie meciul din cadrul „SuperLigii României” dintre echipele AFC UTA Arad – FC Universitatea Cluj nu a fost lipsit de incidente. Încă de la primele ore ale dimineții, suporterii „U” Cluj au avut o încăierare pe stradă în Arad cu suporterii UTA. Potrivit jandarmilor, suporterii UTA au început scandalul, dar nimeni nu a fost rănit.


În semfinalele competiției se joacă pe același sistem ca în sferturi, într-o singură manșă, pe terenul primei echipe, pe data de 26 aprilie:

  • Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - CFR Cluj 
  • Universitatea Cluj - UTA Arad
  • Finala Cupei României, ediția 2022-2023, este programată pe 24 mai 2023

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

FC Hermannstadt – U Cluj 1-2. „Șepcile Roșii” au obținut calificarea în semifinalele Cupei României

„U” Cluj – U Craiova 1948, 1-3. Jocul agresiv al echipei din Bănie i-a lăsat pe clujeni cu un singur gol

abonare newsletter