Sport

Antonio Suciu rămâne la „U” Cluj. Jucătorul și-a prelungit contractul până în 2030.

Mijlocaşul care a făcut pasul spre prima echipă pe finalul sezonului trecut, rămâne la „U” Cluj. Antonio Suciu și-a prelungit contractul până în 2030.

Antonio Suciu rămâne la „U” Cluj | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Antonio Suciu rămâne la „U” Cluj | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Antonio Suciu, juniorul care a făcut pasul spre prima echipă pe finalul sezonului trecut, rămâne la „U” Cluj. Mijlocaşul şi-a prelungit contractul până în 2030. 

 


Originar din Baia Mare, Antonio Suciu a ajuns în academia clubului în 2021. S-a remarcat în ultimele două sezoane la nivel de juniori, câștigând Liga Elitelor U17 și Supercupa Elitelor U17 în sezonul 2022/2023.

„Tânărul mijlocaș a reușit o prestație de excepție în finala Cupei de Tineret cu Farul Constanța de la finalul sezonului trecut. Suciu a marcat golul victoriei pe „Municipalul” din Sibiu și a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei. La câteva zile de la câștigarea Cupei de Tineret a urmat debutul în prima echipă, care a venit în semifinala barajului pentru Conference League cu Oțelul Galați. Sezonul 2023/2024 s-a încheiat cu o convocare în premieră la echipa națională. Acesta a evoluat pentru România U18 în dubla amicală cu Bulgaria. Îi dorim cât mai multe clipe frumoase în tricoul Universității Cluj!”, a transmis „U” Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj continuă schimbările de lot. Marco Fossati a plecat de la echipa lui Ovidiu Sabău.

„U” Cluj l-a împrumutat pe Albert Hofman la Oțelul Galați. Atacantul se va întoarce la Cluj la finalul sezonului 2024/2025.

Ultimele Stiri
abonare newsletter