Sport

EURO 2024. Tricolorii, vizitați de familii în cantonamentul din Germania. „Moment deosebit de emoționant”.

Moment emoţionant pentru echipa națională de fotbal a României, înainte de meciul decisiv cu Slovacia. Tricolorii au fost vizitați de familii în cantonamentul din Germania.

Reîntâlnire emoționantă pentru tricolori. Jucătorii naționalei s-au bucurat de o după-amiază alături de familii în cantonamentul de la Würzburg|Foto: FRF Reîntâlnire emoționantă pentru tricolori. Jucătorii naționalei s-au bucurat de o după-amiază alături de familii în cantonamentul de la Würzburg|Foto: FRF

 

 


Fotbaliștii naționalei de fotbal a României au avut parte, duminică, de câteva ore cu familiile lor în Germania, un răgaz binevenit după aproape o lună de cantonament.

Jucătorii naționalei s-au bucurat de o după-amiază alături de familii în cantonamentul de la Würzburg

Jucătorii au avut ocazia să îşi reîntâlnească familiile şi să petreacă câteva ore preţioase alături de cei dragi.


Selecţionerul Edward Iordănescu a decis să le ofere tricolorilor această ocazie specială. Familiile jucătorilor au sosit în cantonament pentru patru ore, timp în care soţiile, prietenele, copiii şi părinţii acestora au avut prilejul să discute cu ei, să-i îmbrăţişeze şi să-i încurajeze.

„Duminică, în cantonamentul de la Würzburg, Germania, a avut loc un moment deosebit de emoționant pentru echipa națională de fotbal a României, înainte de meciul decisiv cu Slovacia. După aproape o lună de cantonament intens, jucătorii au avut ocazia să își reîntâlnească familiile și să petreacă câteva ore prețioase alături de cei dragi”, potrivit Federației Române de Fotbal (FRF). 


CITEȘTE ȘI: 
Dan Petrescu, optimist înaintea debutului României la EURO 2024. „Dacă ne calificăm mai departe, lumea va ieși în stradă!”

Momente emoționante pentru jucătorii naționalei în cantonamentul din Germania|sursa: FRF

Gheorghe Hagi şi soţia sa Marinela au venit la Ianis, alături de soţia acestuia, Elena.

Denis Alibec a fost vizitat de mama sa, în timp ce Florin Niţă a beneficiat de întânirea cu copiii săi.


Sursa: FRF

Întâlnirea a fost planificată încă înainte ca echipa națională să ajungă în Germania. Momentele petrecute de tricolori alături de cei dragi au fost neprețuite, emoțiile fiind vizibile pe chipurile tuturor celor prezenți. 

Reîntâlnirea cu familiile a fost o gură de aer proaspăt pentru jucători, o pauză binevenită în timpul acestui cantonament lung. Tricolorii au reușit să își reîncarce bateriile și să se pregătească pentru provocările ce urmează, având în suflet bucuria și suportul celor dragi.


România va disputa partida cu Slovacia, miercuri, 26 iunie, la Frankfurt.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

EURO 2024. Tricolorii au ajuns cu trenul la Munchen pentru meciul cu Ucraina.

Primarul Clujului, Emil Boc, după România-Belgia: „Am văzut cel mai frumos meci de la Campionatul European de până acum!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter