Sport

Ioan Ovidiu Sabău, după meciul cu UTA Arad: „Un joc echilibrat. Un rezultat echitabil până la urmă.”

Ioan Ovidiu Sabău a declarat, după meciul cu UTA Arad, că jocul a fost unul echilibrat, iar rezultatul a fost echitabil.

Ioan Ovidiu Sabău, după meciul cu UTA Arad: „Un joc echilibrat. Un rezultat echitabil până la urmă.” | Foto: fcucluj.ro Ioan Ovidiu Sabău, după meciul cu UTA Arad: „Un joc echilibrat. Un rezultat echitabil până la urmă.” | Foto: fcucluj.ro

 

 


În conferința de presă de după meci, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a făcut o „radiografie” a egalului obținut de Universitatea Cluj în meciul cu UTA Arad. 

 


„Un punct important pentru mine, un joc în deplasare. Sigur, pentru UTA, nu te mulțumește jucând acasă, dar e foarte important la început de campionat să nu pierzi puncte, să nu pierzi meciurile. Au pierdut ei 2 puncte. Ca și joc, eu zic că a fost un joc echilibrat, un rezultat echitabil până la urmă. Am avut o primă repriză poate mai bună decât ei, a doua repriză au avut ei momente bune, în care puteau să și înscrie, dar per total și a doua repriză lucrurile s-au echilibrat. Și oboseala, și ritmul, și jocul a lăsat de dorit din punct de vedere al calității. În preajma careului, acolo trebuie să creștem viteza, să avem mai multă personalitate. Și aici mă refer în primul rând la atacanți, să aibă curaj, să își ia acțiuni de unu la unu. Dar un punct care, pentru noi, fiind un joc în deplasare, îți dă moral, îți dă încredere. Mergi acasă săptămâna aceasta și pregătești foarte bine jocul cu CFR. Nu ai pierdut în 3 jocuri, e foarte important”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău. 

CITEŞTE ŞI
Universitatea Cluj – UTA Arad, scor 0-0, în etapa a treia a Superligii

Antrenorul de la Universitatea Cluj a argumentat și schimbările tactice efectuate pe parcursul jocului. 


„Ne-au pus în dificultate, noi jucând un 4-3-1-2, au jucat foarte mult la margine și au început să arunce mingile în careu și noi nu am reușit să mai acoperim zona centrală și atunci am trecut la un 4-2-3-1 sau 4-4-1-1”, a explicat Ioan Ovidiu Sabău.

Noi transferuri la „U” Cluj

Antrenorul a fost întrebat și de posibilitatea unor noi transferuri, punctând mai ales revenirea celor accidentați. 


„Da, aș putea spune, chiar dacă îî aștept pe acei jucători, pe Bettaieb și pe Berto, doi jucători importanți, care sunt accidentați și ar crește nivelul echipei. Din păcate, s-au accidentat, de aceea și cu Thiam sunt foarte foarte atent, să nu forțez lucrurile, să las să intre în normalitate ca ritm, ca și intensitate. Sper ca la următorul joc să îi dau mai multe minute și în 2-3 jocuri să îl am 100%. E un jucător important”, a declarat antrenorul Universităţii Cluj. 

CITEŞTE ŞI
„U” Cluj a anunțat al treilea transfer al verii. Capitanul naționalei Republicii Moldova, Vadim Rață, vine în Cluj.

Pentru Universitatea Cluj obiectivul setat rămâne play-off-ul. 


„Da, suntem acolo, eu îmi doresc mult, și anul trecut mi-am dorit. Nu poți să nu-ți fixezi obiective mai înalte, mai ales că totuși ama dus niște jucători cu o anumită experiență, o anumită valoare. Ei trebuie să vină cu un plus, așteptările sunt altele de la ei. Nu întâmplător am ales astfel de jucători, care au jucat la un anumit nivel și ei trebuie să ducă echipa, să se vadă acea experiență, acea personalitate, acea valoare pe care o au, să o transmită mai departe. Se va cere mult, li se dă mult, dar li se și cere foarte mult. Și Cristea a făcut un meci senzațional, clar, e motivat. Ei trebuie să crească nivelul, să transmită altceva : încredere, valoare, alte obiective, să nu se mulțumească cu puțin”, a mai declarat Ioan Ovidiu Sabău. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dorinel Oancea rămâne la „U” Cluj. Jucătorul și-a prelungit contractul pentru încă un sezon.

Un jucător de la FCSB vine la „U” Cluj. Ovidiu Popescu, un fotbalist cu vastă experiență la nivelul primei ligi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter