Sport

„Adonis-ul Jocurilor Olimpice 2024”. Thomas Ceccon explică de ce a dormit pe jos, în parc - VIDEO

Fotografia campionului Thomas Ceccon dormind pe iarbă, întins pe un prosop, lângă o bancă din satul olimpic, face înconjurul lumii.

Thomas Ceccon, campion olimpic, preferă parcul patului din satul olimpic. Foto: captură Il Giornale Thomas Ceccon, campion olimpic, preferă parcul patului din satul olimpic. Foto: captură Il Giornale

 

 


Înotătorul italian a criticat dur organizarea pentru condițiile de cazare și toate inconvenientele cu care s-au confruntat sportivii în timpul șederii lor la Paris 2024. 

 


Lipsa aerului condiționat, căldura care face imposibilă odihna, mâncarea neapetisantă sunt câțiva dintre factorii care l-au determinat să denunțe o situație rușinoasă. 

Thomas Ceccon, Adonisul Jocurilor Olimpice 2024, doarme în parc din cauza condițiilor precare

În valiză va purta și alte amintiri alături de cele sportive: șederea de coșmar în zona rezidențială. „Mulți s-au mutat și au făcut bine. Acum nu am de gând să vă spun ce a fost și ce nu a fost în sat. 


CITEȘTE ȘI:
Jocurile Olimpice 2024: Programul sportivilor români în competițiile din 5 august.

Pentru un eveniment atât de important, pentru primele 3-4 zile poate că poți rezista. Dar dacă trec zece, cu mâncarea de acolo, nu e așa ușor. Așa a fost, pentru mulți, dar nu pentru toți”.

Ceccon doarme în parcul Satului Olimpic, fotografia devine virală

Când nu a mai rezistat, Ceccon a preferat să se împace cu sine și cu natura, culcându-se la umbră. E mai bine să ațipești așa, decât să fii închis în satul olimpic. Acum, însă, încearcă să minimalizeze semnificația acelei imagini, pe care ziarele britanice au pus-o pe prima pagină.


Thomas Ceccon, campion olimpic, surprins dormind în parc, nu în satul olimpic. Foto: Dario Diviacchi / Facebook
 

Fotografia virală a lui Thomas Ceccon care doarme în parc la Paris 2024

„Pur și simplu m-am întins", a adăugat înotătorul, „nici nu știu cine a făcut poza. Adevărul este că m-am întins acolo doar ca să fiu singur o vreme. Aveam câteva lucruri cu mine și le-am pus în ordine acolo", notează Fanpage.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Jocurile Olimpice 2024. Ce loc ocupă România în clasamentul pe medalii?

abonare newsletter