Sport

„Șepcile Roșii” revin acasă pentru un nou derby. „U” Cluj va juca cu Sepsi OSK pe 19 august.

„U” Cluj vine acasă pentru un nou derby, de această dată cu Sepsi OSK. Derby-ul se va juca luni, 19 august, pe stadionul Cluj Arena.

„Șepcile Roșii” revin acasă pentru un nou derby. „U” Cluj va juca cu Sepsi OSK pe 19 august. | Foto: FC Universitatea Cluj „Șepcile Roșii” revin acasă pentru un nou derby. „U” Cluj va juca cu Sepsi OSK pe 19 august. | Foto: FC Universitatea Cluj

 

 


FC Universitatea Cluj revine acasă pentru un nou meci cu cei de la Sepsi OSK. 

 


După 5 meciuri, cel mai recent fiind cel cu Petrolul, clujenii rămân neînvinși după 5 etape. Aflată acum în etapa 6, „U” Cluj se află pe locul 3 în SuperLiga României, neînvinsă și cu 9 puncte.

A doua întâlnire din acest an 

Cele două echipe s-au întâlnit anul acesta în februarie, unde au remizat, scor 0-0, într-o partidă din etapa a 27-a din SuperLiga României. Jucătorii celor două formații nu doar că nu au reușit să ajungă la un gol, dar n-au obținut nici măcar un corner, fenomen care are loc foarte rar în fotbal. Sepsi OSK se află pe locul 5 în SuperLiga României cu 8 puncte și cu o singură înfrângere în ultimele 5 meciuri. 


Articol scris de Alina Petric
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj – Petrolul Ploieşti, 0-0. „Şepcile roşii” rămân neînvinse.

Ioan Ovidiu Sabău e optimist după egalul cu Petrolul:„Cred că echipa asta are potențial și anul acesta poate să fie o echipă de play-off"

Ultimele Stiri
abonare newsletter