Sport

Zi cu ghinion pentru echipele Clujului. CFR a pierdut meciul contra UTA Arad.

Zi cu ghinion pentru echipele Clujului. După ce „U” a pierdut meciul cu Poli Iași și CFR Cluj a pierdut derby-ul contra echipei UTA Arad, în etapa cu numărul 11 al SuperLigii. Meciul s-a terminat 3-1 (1-0).

Meci de coșmar pentru CFR Cluj | Foto: UTA Arad - Facebook Meci de coșmar pentru CFR Cluj | Foto: UTA Arad - Facebook

 

 


Înainte de meciul din Gruia, CFR se clasează pe poziția a șasea în campionat, cu 15 puncte. Forma trupei lui Dan Petrescu nu e nici pe departe cea dorită, cu două remize în ultimele două partide, 2-2 cu FCSB și 0-0 cu Hermannstadt.

 


De partea cealaltă, formația pregătită de Mircea Rednic este abia pe locul 14, cu 9 puncte, dar și mai îngrijorător e că arădenii n-au mai câștigat de șase meciuri încoace. Ultima dată se întâmpla cu Unirea Slobozia, scor 1-0.

În sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de două ori. CFR a câștigat meciul din deplasare cu 3-1, iar la Cluj a fost remiză albă. 


Meci de coșmar pentru CFR Cluj

Arădenii s-au impus prin golurile marcate de Valentin Costache (12), Eric Johana Omondi (64) şi Jordan Kadiri (79). Omondi a oferit două pase decisive, iar Costache a furnizat un assist pentru Omondi. Golul clujenilor a fost reuşit de grecul Panagiotis Tachtsidis (48).

UTA a fost condusă de pe margine de secundul Sorin Rădoi, după ce antrenorul principal Mircea Rednic a absentat din cauza problemelor medicale. CFR Cluj era neînvinsă de cinci etape, în care avea trei victorii şi două egaluri. Clujenii au pierdut pentru a treia oară acasă în acest sezon.


UTA a bifat a doua sa victorie în acest campionat, ambele în deplasare.

Sâmbătă, 5 octombrie, CFR Cluj va întâlni echipa Poli Iași.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zi de meci. CFR Cluj poate să revină pe podiumul din SuperLigă.

Programul etapei a 12-a din Superligă. Când joacă „U” și CFR Cluj.

abonare newsletter