Sport

SOLD-OUT la meciul România-Kosovo. Biletele, vândute în 72 de ore.

Toate biletele disponibile la partida cu Kosovo au fost comandate în trei zile.

SOLD-OUT! Toate biletele disponibile la partida cu Kosovo, epuizate în 72 de ore|Foto: Echipa Națională de Fotbal a României-Facebook SOLD-OUT! Toate biletele disponibile la partida cu Kosovo, epuizate în 72 de ore|Foto: Echipa Națională de Fotbal a României-Facebook

 

 


Biletele pentru meciul României cu reprezentantiva Kosovo, programat pentru data de 15 noiembrie, pe Arena Națională, au fost epuizate. 

„Toate biletele pentru meciul România - Kosovo au fost comandate în 72 de ore”, a anunțat, luni, Federația Română de Fotbal. 


În eventualitatea în care vor exista comenzi neonorate, se vor mai pune în vânzare biletele disponibile, arată sursa citată. 

CITEȘTE ȘI: 
Alex Chipciu, convocat la naționala României pentru meciurile cu Cipru și Lituania din Nations League.

„Împreună suntem mai puternici! Luptăm pentru încă trei puncte în clasament și pentru a duce România mai departe! Să facem din acest meci o adevărată sărbătoare a fotbalului! O sărbătoare galbenă!”, potrivit mesajului publicat de echipa națională de fotbal a României pe pagina de Facebook


18.000 de bilete vândute pentru partida cu Cipru

Generația de sufelt se întoarce acasă după două victorii obținute în deplasare. În luna noiembrie sunt programate două partide pe Arena Națională, ultimele din această ediție a Ligii Națiunilor: 
Vineri, 15 noiembrie, ora 21:45: România – Kosovo și Luni, 18 noiembrie, ora 21:45: România – Cipru.

CITEȘTE ȘI: 
România – Lituania. Mircea Lucescu, înainte de meciul naționalei: „Mă aştept să fie foarte dificil. Sper să câştigăm”.

Pentru al doilea meci al tricolorilor în luna noiembrie, cu Cipru, programat luni, 18 noiembrie, s-au comandat până acum 18.000 de bilete.


Prețul biletelor este de 35 lei (peluze), respectiv 60 lei (tribune). În zona VIP, prețul începe de la 300 lei. 

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât și la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii.


Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în platforma de ticketing pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru a putea achiziționa bilete în Family Zone, în efectuarea comenzii trebuie introduse datele cel puțin ale unui copil. Fiecare comandă poate conține maximum 5 bilete.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

România - Cipru. Mircea Lucescu, înainte de meciul naționalei: „Vom întâlni o echipă a Ciprului foarte ambiţioasă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter