Sport

Cine l-ar putea înlocui pe Andone la CFR?

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/10_octombrie/25/anonymous-rim.jpg" border="0" align="left" />Ioan Andone și-a încetat ieri colaborarea cu CFR Cluj, el ajungând la un acord cu finanțatorul Arpad Paskany pentru rezilierea contractului, datorită rezultatelor slabe înregistrate în Liga 1. </strong>



Portughezul Ricardo Sa Pinto figurează pe lista antrenorilor pe care o are în vedere CFR Cluj pentru a-l înlocui pe Ioan Andone, al cărui contract a fost reziliat miercuri. Fost internaţional portughez, Sa Pinto, 40 de ani, a fost secund la Uniao Leiria şi principal la Sporting Lisabona. La 5 octombrie, el a fost demis de la Sporting după înfrângerea suferită în Ungaria, scor 0-3, cu Videoton, în Liga Europa, informează cotidianul A Bola.
De asemenea, presa italiană scrie că Alberto Cavasin, Eduardo Reja şi Pasquale Marino se află şi ei printre tehnicienii avuţi în vedere de CFR Cluj.
Patronul CFR Cluj, Paszkany Arpad, a declarat că are o „listă scurtă“ de 12 tehnicieni, precizând că viitorul antrenor al echipei va fi în proporţie de 99 la sută din străinătate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter