Sport

Întoarce Inter rezultatul?

<p>Campioana Europei, Inter Milano, este la un pas de a fi eliminată din Liga Campionilor de Bayern Munchen, echipa pe care a învins-o în finala de anul trecut.</p>

Bavarezii au câştigat meciul tur cu 1-0, prin reuşita lui Mario Gomez din ultimul minut de joc şi au prima şansă în meciul din această seară, pe care îl vor juca acasă, pe Allianz Arena. Inter este departe de forma din sezonul trecut, când a câştigat toate competiţiile la care a participat. „Nerazzurri“ au avut evoluţii oscilante, atât în campionat cât şi în Liga Campionilor, iar o victorie la Munchen şi o calificare în sferturi, le-ar putea ridica moralul elevilor lui Leonardo.

Bayern nu a pierdut niciodată calificarea după ce a câştigat primul tur în deplasare, în cupele europene. În sezonul 1988-89, cele două echipe s-au întâlnit în turul trei al Cupei UEFA. Inter a câştigat prima manşă, cu 2-0 la Munchem, dar Bayern a mers mai departe după ce s-a impus cu 3-1 la Milano. Meciul din această seară dintre bavarezi şi lombarzi va începe la ora 21.45 şi va fi transmis în direct de TVR 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter