Sport

Campionii au remizat la Ploieşti

<p><img class="caption" src="documente/stories/03_martie/15_ziua/astra-cfr1.jpg" border="0" alt="astra - cfr" title="CFR nu a reuşit să învingă nici pe Astra Ploieşti" style="float: left; margin: 2px 5px;" />CFR a terminat ieri la egalitate, 1-1, partida din deplasare cu Astra Ploieşti. Elevii lui Alin Minteuan au egalat cu câteva minute înainte de final.</p>

„Feroviarii“ au rămas fără victorie în meciurile oficiale din 2011 şi se află pe locul opt, la 5 puncte distanţă de Gaz Metan Mediaş, echipa clasată pe locul 7.

Elevii lui Alin Minteuan au fost la un pas de a deschide scorul în minutul 3, când şutul lui Nicoară a fost scos cu greu de portarul Cătălin Grigore. Cum în fotbal ocaziile se răzbună, „feroviarii“ au primit gol peste numai câteva minute. Strătilă a deschis scorul pentru gazde în minutul 8, marcând cu capul dintr-o centrare venită de pe partea stângă. Prahovenii au fost în continuare periculoşi şi până la pauză au mai ratat câteva ocazii prin Ţigoianu, Strătilă şi Maranhao.


Campionii nu au dat semne de trezire nici după pauză. Astra a dominat tactic partida, iar elevii lui Minteuan nu au fost capabili să îşi creeze ocazii cu adevărat periculoase pentru poarta lui Grigore. Ţigoianu a fost aproape să dubleze avantajul gazdelor, dar a şutat puţin pe lângă poartă în minutul 66. Pe final ploieştenii au mai ratat câteva ocazii, care din nou s-au răzbunat. Batin a egalat pentru CFR, cu doar două minute înainte de final, reuşind să trimită cu capul în poartă o centrare a lui Panin.

 


2 puncte în 3 meciuri


Meciul Astra - CFR Cluj s-a încheiat 1-1. Clujenii au strâns doar 2 puncte în primele trei meciuri din 2011 şi par tot mai aproape de ratarea obiectivelor propuse: câştigarea titlului sau participarea în cupele europene. Campionii sunt abia pe locul 8 în clasamentul Ligii 1, cu 29 de puncte, 16 mai puţine decât liderul Oţelul Galaţi. Astra a fost aproape de a egala campioana la puncte, dar a fost egalată ea pe tabela de marcaj cu trei minute înainte de finalul partied cu CFR.


 

Caseta tehnică



Astra Ploieşti: Grigore - Măţel, Mihalache, L.Goian, Junior Morais - Takayuki Seto, Croitoru - Strătilă (Stan '61), Tigoianu (Rusu '88), Budescu (Paulinho '71) - Miranda.

CFR Cluj: Nuno Claro - Panin, Cadu, Rada, Edimar (Nuno Diogo '36)- Kivuvu - Hora, E. Dică (Batin '57), Nicoară - Peralta, Kapetanos (Bud '46).


Cartonaşe galbene: Edimar '34, Dică '38, Cadu '43, Panin '60, Peralta '67, Hora '72

Arbitri: Adrian Comănescu (centru) - Nicolae Megheşan, Florin Păunescu (asistenţi) - Marian Balaci (rezervă). Observatori: Alexandru Crişan, Paul Costaş. Supervizor: Valentin Alexandru.

Spectatori: aproximativ 3.000.

Ultimele Stiri
abonare newsletter