Sport

Alin Minteuan, antrenorul secund al CFR Cluj: “Ne lipseşte motivaţia”

Alin Minteuan, antrenor secund la CFR Cluj, a declarat, vineri, înaintea meciului de pe teren propriu împotriva echipei Corona, că speră ca echipa să câştige această partidă.

„Dacă a ajuns să ne fie teamă de o echipă slabă nu merităm să fim la CFR”, a spus Minteuan.

Antrenorul principal al CFR Cluj, Petre Grigoraş, nu a luat parte la conferinţa de presă dinaintea meciului, fiind în şedinţă cu anumiţi jucători. În locul acestuia s-a prezentat antrenorul secund, Alin Minteuan. Acesta a recunoscut că echipa nu a jucat bine în primele cinci etape, precizând că este necesar ca meciul de luni să fie câştigat de clujeni.


„Echipa nu a jucat foarte bine, sperăm să ne revenim, vine o perioadă de pregătire, până acolo este meciul de luni pe care trebuie neapărat să-l câştigăm. Nu discutăm cu jucătorii despre titlu, ne gîndim să jucăm bine şi să obţinem cât mai multe puncte şi asta începând de luni. Problema la CFR Cluj este faptul că jucătorii nu se pot motiva suficient de mult, la fiecare jucător trebuie să-i găseşti acel ceva pentru care să dea totul în joc. Sunt jucători plătiţi, toţi ar trebui să dea totul pentru a câştiga meciurile”, a precizat Minteuan.

Antrenorul secund  a vorbit şi despre atmosfera de după meciul cu Steaua, când CFR Cluj a pierdut cu scorul de 0-3.


„Au fost câteva zile în care toată lumea a fost afectată, dar acum este o atmosferă bună şi încercăm să obţinem o nouă victorie acasă. Vorbim la momentul actual, este un moment dificil, un meci destul de greu, dar noi, împreună cu jucătorii, vom trebui să trecem peste el şi să găsim acea linie de plutire, este nevoie, CFR îşi doreşte mult mai mult decât ce i se oferă acum”, a mai spus antrenorul.

Minteuan a mai declarat că jucătorilor le lipseşte încrederea, motivaţia şi rezultatele pozitive.


„Lipseşte încrederea, rezultatele pozitive, condiţii sunt, jucători sunt, doar că am început acest campionat şchiopătând şi nu am reuşit să ne găsim această linişte prin rezultatele pozitive. Lipseşte şi omogenitatea, au venit jucători noi. Sezonul nu este compromis, este prematur, este greu să vorbim despre titlu doar după cinci etape, mai sunt foarte multe etape şi celelalte echipe care sunt în faţă se mai pot încurca, nu cred că putem trage o linie după aceste cinci etape”, a mai spus acesta.

Formaţia CFR Cluj va disputa partida împotriva echipei Corona, luni, 26 august, pe teren propriu, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii I. Meciul va fi transmis în direct pe DigiSport. CFR Cluj a acumulat cinci puncte după cinci etape.

Ultimele Stiri
abonare newsletter