Sport

Oţelul a învins în Gruia

<p />Campioana CFR a pierdut luni seară meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi.

Echipa fostului antrenor „feroviar“ Dorinel Munteanu a învins cu 1-0, graţie golului marcat de Liviu Antal în minutul 81. În urma acestei victorii, Oţelul rămâne în lupta pentru câştigarea campionatului, alături de FC Vaslui şi Politehnica Timişoara. CFR, în schimb, a pierdut orice speranţă de a mai prinde cupele europene.

„Sunt foarte bucuros pentru cele trei puncte câştigate azi, nu e nici un dubiu din acest punct de vedere, al jocului. Am ştiut că avem în faţă campioana, care nu trece printr-un sezon bun, dar are jucători valoroşi. Au venit după două victorii consecutive, şi-au dorit şi în seara asta, dar jocul echipei mele a fost foarte bun. Contrar celor care şi-au dat cu părerea că ieşim din lupta pentru titlu, uite că facem faţă. Vom vedea la final cine va câştiga. Sunt convins că noi vom ieşi campioni“, a declarat Dorinel Munteanu la finalul partidei din Gruia.


De cealaltă parte, Alin Minteuan a fost foarte dezamăgit de atitudinea elevilor săi. „Sunt foarte suprins şi dezamăgit, nu poţi să te prezinţi în halul ăsta, echipa nu merită nici locul pe care îl ocupă în clasament în acest moment. Şi dacă jucau fanii nu se simţea diferenţa în jocul nostru. Şi eu am jucat fotbal şi nu îmi vine să cred ce atitudine au jucătorii“, a declarat Minteuan la sfârşitul meciului.

CFR va avea încă un meci greu în etapa următoare, în deplasare la Dinamo. Partida se va disputa vineri de la ora 20.20, pe stadionul din Ştefan cel Mare şi va fi transmis în direct de Antena 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter