Sport

Înfrângere în ultimul minut pentru „U” Cluj în primul meci cu Ogăraru pe banca tehnică

Universitatea Cluj a pierdut în deplasare pe stadionul din Giulești, Veselovsky primind gol în minutul 90+4 de joc. Primul gol înscris de echipa Rapidului a fost dat de un clujean fost jucător la echipa „U” Cluj

Ionel Ganea și-a trimis jucătorii în formă maximă pe teren, acest meci putând fi ultimul pentru el la Rapid București.

Golurile învingătorilor au fost marcate de L. Buş '38 şi Fl. Călin '90+3, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Muşat, în minutul 61, din penalti.


Chiar dacă a pierdut meciul Ogăraru nu a pierdut și încrederea, acesta declarând după meci că va face o analiză imediată a meciului. „Sunt dezamăgit că am pierdut în minutul 93, nu e deloc plăcut, dar sunt mulțumit de jucători și de jocul prestat, per ansamblu. Vom face o analiză și vom învăța din acest eșec”, a comentat Ogăraru la Look TV.

Ionel Ganea le-a dedicat victoria suporterilor care timp de peste 90 de minute l-au huiduit . „Eu zic că era păcat să nu câştigăm acest meci, pentru că l-am dominat. A fost greu, dar important a fost că s-a terminat cu bine, chiar dacă am avut emoţii. Eu ca antrenor trebuie să-mi motivez jucătorii, asta e ceea ce am de făcut. Acum am reuşit, îmi felicit echipa pentru această victorie, iar pe această cale vreau să le dedicăm victoria suporterilor”, a declarat Ganea pentru Look TV.


Rapid Bucureşti: Bornescu - Savin (Tînc '63), Mera, Al. Iacob, Mendy - V. Negru - Al. Coman, I. Roşu, E. Dică (Fl. Călin '46), L. Buş - V. Balint (Ciolacu '72). Antrenor: Ionel Ganea.

Universitatea Cluj: Veselovsky - Jovanivici, Neag, Ninu, Muşat - Bucşa, Cristocea (R. Costin '89) - Mengolo (Boutadjine '32), Stojanovici (Paulinho '77), Nuno Viveiros - Gravenberch. Antrenor: George Ogăraru.


Cartonaşe galbene: Al. Coman '36, Mera '80, L. Buş '86, Fl. Călin '90+4 / Ninu '23, Cristocea '53, Stojanovici '67, Nuno Viveiros '71, Gravenberch '80.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Gabriel Stroe, Alexandru Vodă (asistenţi) - Marian Barbu (rezervă).


Observatori: George Ionescu, Cătălin Cursaru.

La partida din Giuleşti au asistat aproximativ 4.500 de spectatori, dintre care 50 de fani clujeni.


Înainte de începerea meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului fostbalist Călin Zanc, decedat în noaptea de marţi spre miercuri, la 43 de ani, în urma unui accident rutier.

Ultimele Stiri
abonare newsletter