Sport

Leo Grozavu, după meciul CFR-ului: ”Spectacolul în teren lipsește”

Fostul antrenor al formației FC Botoșani a vorbit despre actuala situația a fotbalului românesc, dar și despre liderul Ligii I, CFR Cluj.

sursă foto: gsp.ro sursă foto: gsp.ro

”Meciul dintre CFR Cluj și fosta mea echipă FC Botoșani a fost un meci tipic de campionat unde totul este sub semnul echilibrului. Nu există în Liga I o echipă care să domine totul, toată lumea joacă la rezultat, din acest motiv probabil lipsește și spectacolul. CFR-ul a plecat favorită, dar asta nu a fost de ajuns. Îmi pare rău să spun dar echilibrul prezent în Liga 1 nu este un echilibru dat de creșterea valorii, ci mai mult dat de jocul slab a celor ce sunt favoriți. Au fost și partide frumoase, dar foarte rar. Sunt și echipe care într-adevăr și-au impus un stil mai ofensiv, dar sunt foarte puține, le pot număr pe degetele de la mână. Este un campionat modest și îmi pare rău să spun asta, pentru că și eu am făcut parte din fotbalul românesc și probabil o să mai fac parte. Din păcat în momentul de față asistăm la un fenomen modest.” a declarat Grozavu, în cadrul emisiunii ”Divizia Locală”.

”Spectacolul lipsește și este păcat și pentru telespectatori. Și ce se întâmplă la Liga a IV-a, de exemplu, nu se întâmplă în fiecare săptămână sau etapă. Joacă un Steaua-Rapid și acolo sunt foarte mulți spectatori, dar asemenea meciuri sunt o dată pe campionat.” a mai adăugat fostul antrenor.


Leo Grozavu a vorbit și despre CFR Cluj, mărturisind: ”În cea ce privește evoluția CFR-ului, sincer pentru unu care vorbește de afară este foarte ușor. Dar eu sincer mă așteptam mai mult, clar. Sunt echipa de pe primul loc care au făcut un tur foarte bun de campionat. Probabil și declarația dată de Petrescu cum că în retur nu vor mai fi la fel, aceasta s-a transpus și în teren. A fost un joc sărac, CFR-ul are jucători cu multă calitate. Dar repet, e foarte ușor să vorbești despre ce s-a întâmplat în teren de pe margine, doar cei ce sunt acolo știu. Petrescu a și spus că nu au fost cei mai inspirați.”

Etichete: liga 1 cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter