Sport

Edi Iordănescu, nemulțumit de ce a lăsat Dan Petrescu la CFR: „Echipa a fost construită pe un tipar și e greu să schimb”

CFR Cluj s-a impus luni cu 1-0 în fața celor de la Chindia Târgoviște, într-un meci decis de golul marcat din lovitură de la 11 metri de Adrian Păun.

 

 


Edi Iordănescu a preluat o moștenire grea de la Dan Petrescu și încearcă să schimbe jocul campioanei României din mers. „Bursucul” și-a ales jucători puternici și experimentați care reușesc să facă diferența în special la fazele fixe. CFR Cluj nu a făcut spectacol în ultimii ani, dar cu toate astea rezultatele au venit.

Edi Iordănescu vrea să schimbe jocul echipei și să transforme CFR-ul într-o formație mai ofensivă și cu un joc mai spectaculos.


„Avem nevoie de mai multă creativitate la mijlocul terenului. O să vedem… Poate o să reușim să aducem un jucător, poate o să schimbăm ceva. Căutam un jucător… conducerea noastră face efort. Echipa a fost făcută după un anumit tipar, de forță,cu jucători cu experiență. Suferim la construcție, sistematizăm prea mult jocul”, a declarat Edi Iordănescu după jocul împotriva Chindiei.

Edi Iordănescu, nemulțumit de atitudinea conducerii

La fel ca și Dan Petrescu, Edi Iordănescu este nemulțumit de lipsa de atitudine a conducerii. Noul antrenor a cerut jucători la mijlocul terenului după plecarea lui Damjan Djokovici, însă negocierile purtate nu au adus nimic nou în Gruia.


„Contracandidatele noastre reușesc acest lucru (n.r. transferuri) și găsesc aceste mijloace, în această perioadă dificilă. Sperăm să găsim și noi”, a mai spus tehnicianul formației din Gruia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter