Sport

CFR joacă la Sibiu

<p> </p> <p />După victoria din derby-ul Clujului, „feroviarii“ vor juca duminică la Sibiu, într-un meci din cadrul etapei a 15-a a Ligii 1.

Elevii lui Jorge Costa şi-au revenit după înfrângerea cu Dinamo din etapa a 13-a şi au luat cele trei puncte din meciul cu Universitatea, impunându-se astfel în derby-ul oraşului. „Alb-vişiniii“ nu vor însă să se oprească aici, ci luptă pentru câştigarea campionatului, astrfel că îşi doresc să se impună şi la Sibiu, în faţa unui adversar mult mai slab cotat. Voinţa se află pe locul 14, cu doar 13 puncte adunate în 14 etape. Sibienii sunt la primul sezon în Liga 1 şi au ca obiectiv salvarea de la retrogradare, astfel că orice punct obţinumt  în meciurile cu favoritele la titlu este binevenit. „Alb-verzii“ au impresionat încă de la primul meci în Liga 1, când au remizat acasă cu Steaua, una dintre pretendentele la campionat.

Nicolae Grigore, căpitanul Voinţei Sibiu, spune că echipa sa avea avea o misiune dificilă în faţa CFR-ului, una dintre favoritele la titlu, însă va juca la victorie. „Va fi un meci foarte greu, întâlnim echipa clasată pe locul 3. Totuşi, noi vom intra ca să învingem. Mai avem nevoie de 5 puncte până la finalul turului dacă vrem să rămânem în Liga 1. Nu contează cum şi cu cine le obţinem. Sperăm să jucăm la fel de bine ca în meciul cu Dinamo“, a declarat Grigore.


Meciul dintre Voinţa Sibiu şi CFR Cluj se va disputa duminică, 27 noiembrie, de la ora 14 şi va fi transmis în direct de DigiSport. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până în prezent. Înainte de meciul direct, CFR se află pe locul 3 în Liga 1, la 4 puncte în spatele liderului Dinamo. Voinţa Sibiu se află pe locul 14, cu 13 puncte, fiind urmată de FCM Târgu Mureş, care are 11 puncte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter