Sport

Meci pentru Europa League: „U“ Cluj - Oţelul

<p /><img src="documente/stories/11_noiembrie/25_ziua/07-25 u otelul.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj va primi duminică vizita campionilor de la Oţelul Galaţi, într-un meci din cadrul etapei a 15-a a Ligii 1.

„Studenţii“ declară că au trecut peste înfrângerea din meciul cu CFR şi îşi doresc cele trei puncte din întâlnirea cu Oţelul.

Universitatea şi Oţelul sunt despărţite de un singur punct în clasamentul Ligii 1. „Studenţii“ vin după o înfrângere în derby-ul oraşului, în timp ce gălăţenii au câştigat ultimele patru meciuri din campionat. Campionii vor fi însă mai obosiţi, pentru că au jucat marţi seara în grupele Ligii Campionilor, şi poate mai dezamăgiţi, deoarece au fost învinşi pe Stadionul Naţional de FC Basel.


Ionuţ Badea, tehnicianul „şepcilor roşii“ a declarat înainte de meciul cu Oţelul, că această întâlnire va fi una echilibrată, între două echipe de valori apropiate. „Ne aşteaptă o partidă dificilă, un meci echilibrat. Oţelul este un adversar greu, cu o tendinţă spre contra-atac. Trebuie să găsim culoare de pătrundere şi să blocăm adversarul. În jocul lor se vede o diferenţă faţă de ce au jucat în sezonul trecut, însă nu una foarte mare. Ne dorim o victorie, ne-ar ajuta mult să ne menţinem în obiectiv. Între ei şi noi se va da o bătălie pentru momentul actual al clasamentului, până la final mai este mult“, a spus Badea. Antrenoruol „alb-negrilor“ a mai spus că încă nu se gândeşte la transferurile din pauza competiţională, ci aşteatpă încheierea turului de campionat. „La finalul turului vom vedea dacă mai avem nevoie de jucători. Sunt jucători pe care îi urmărim, însă asta nu înseamnă neapărat că îi vom transfera“, a mai spus Badea.

Achim: „Ne gândim la meciul cu Oţelul“


Sebastian Achim, fundaşul Universităţii, a declarat că el şi colegii săi au trecut peste înfrângerea din derby-ul cu CFR şi îşi doresc o victorie în faţa Oţelului. „Am făcut o partidă destul de bună cu CFR, însă din păcate am pierdut. Ne gândim acum la meciul cu Oţelul, pe care vrem să îl câştigăm. Trebuie să fim concentraţi, pentru că ei se vor mobiliza mai bine în campionat, după ce au pierdut în Liga Campionilor“, a declarat apărătorul „studenţilor“.

Universitatea Cluj – Oţelul Galaţi se va juca duminică, 27 noiembrie, de la ora 16.00 pe Cluj Arena şi va fi transmis în direct de DigiSport. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 24 de ori în Liga. Clujenii au câştigat 11 meciuri, patru s-au încheiat la egalitate, iar gălăţenii s-au impus de 9 ori. Moldovenii au câştigat o singură dată la Cluj, 2-0, în 10 aprilie 1999, iar „alb-negrii“ o singură dată la Galaţi, 3-1 în 7 decembrie 1986.

Ultimele Stiri
abonare newsletter