Sport

Timişoara a câştigat Cupa României „Gold Corporation“ la rugby

<p><img src="documente/stories/12_decembrie/05_ziua/08 cupa romaniei gold corporation la rugby 3.12.2011 - 5.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />RCM UV Timișoara a câștigat Cupa României „Gold Corporation“ la rugby, după ce a trecut în finală de la Alba Iulia de campioana Ştiinţa Baia Mare.</p>

Bănăţenii s-au impus în faţa maramureşenilor cu scorul de 32 la 10, în urma unui meci ce a ținut cu sufletul la gură aproximativ șase mii de spectatori.

Ionuț Dimofte de la CSM Baia Mare a deschis scorul cu o lovitură de pedeapsă în primul minut, iar în minutul 14, Mădălin Lemnaru de la Timișoara a reușit prima încercare și Calafeteanu a transformat. Tot Lemnaru a și „închis“ prima repriză, cu a treia încercare marcată a partidei, scorul la pauză fiind de 29 la 3 în favoarea bănățenilor. Calafeteanu a început cea de-a doua repriză cu o nouă încercare reușită, iar tânărul pilier Silviu Suciu a înscris prima încercare a băimărenilor. În finalul meciului, Calafeteanu a reușit o nouă lovitură de pedeapsă, stabilind scorul final: 32 - 10.


„Mă bucur mult pentru această finală. A fost un meci frumos, din care rugby-ul a câștigat. Evenimentul a fost unul grandios, așa cum merită o finală a Cupei României. Le mulțumim partenerilor noștri pentru implicare“, a declarat  Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby.

„Ne bucurăm că, împreună cu FRR, le-am putut oferi albaiulienilor și spectatorilor din toată ţara ocazia de a asista la un moment unic în istoria acestei competiţii. Parteneriatul cu FRR ne onorează și ne dă posibilitatea de a răsplăti munca, dedicația și fair play-ul. Felicităm cele două echipe finaliste pentru spectacolul plin de forță și noblețe pe care ni l-au oferit astăzi, în lupta lor pentru“, a declarat Dragoș Tănase, directorul general al Roşia Montană Gold Corporation (RMGC), partener oficial al FRR şi sponsorul Cupei României la Rugby.

Ultimele Stiri
abonare newsletter