Sport

Campionii au învins Mediaşul

<p> </p> <p />„U“ Mobitelco BT a învins pe Gaz Metan Medias cu scorul de 95-84, într-un meci din cadrul etapei a 11-a a Diviziei A.

Medieșenii au început mai bine meciul și au câștigat la limită primul sfer, 26-27, dar clujenii au revenit puternic și au condus la pauză cu 48-42. Partea a doua a jocului a fost controlată tot de elevii lui Marcel Țenter, care au câștigat sferturile trei și patru cu 21-20 și 26-22.

La finalul meciului, Țenter s-a declarat mulțumit de scorul înregistrat și de evoluția elevilor săi. „O victorie foarte importantă pentru noi, pentru că Mediașul a crescut foarte mult și au pretenții de la fiecare meci. În ciuda oboselii pe care am resimțit-o și care s-a văzut la numărul de recuperări ofensive, băieții mei au reușit să facă un joc fizic foarte bun. Am reușit să oprim această mașină de înscris puncte, pentru că Mediașul are o medie de peste 100 de puncte pe meci, cred că aici s-a decis meciul“, a declarat antrenorul celor de la „U“ Mobitelco BT. Tehnicianul clujean a mai spus că elevii săi nu vor avea un meci ușor, marți, când vor juca din nou în EuroChallenge Cup, cu Antwerp Giants. „Va fi greu să ne refacem pentru meciul de marți. Vom fi un pic obosiți, însă în momentul în care simți gustul victoriei nu mai contează așa mult. Marți avem o partidă decisivă, Antwerp a demonstrat că este cea mai bună echipă din grupă și vin la Cluj, iar dacă vor câștiga vor termina grupa pe primul loc, deci este un meci important și pentru ei. În ceea ce ne privește, vrem să jucăm la cel mai înalt nivel, să ținem sus steagul României. Sper ca sala să fie plină și ca acești belgieni să simtă că joacă pe terenul lui U Cluj!“, a mai zis Țenter.

Ultimele Stiri
abonare newsletter