Sport

„U“ Cluj a remizat la Sibiu

<p /><img src="documente/stories/12_decembrie/05_ziua/vointa u 1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />„Șepcile roșii“ au înregistrat sâmbătă al doilea egal consecutiv, 0-0 la Sibiu, în fața Voinței, după ce în etapa trecută au făcut 1-1 acasă cu Oțelul.

 

„Studenții“ sunt încă în căutarea primei victorii de după înfrângerea din derby-ul cu CFR.


„Alb-negrii“ au dominat meciul cu Voința încă din primele minute, dar nu au reușit să își creeze prima ocazie notabilă decât în minutul 16, când Cojocnean a șutat mult peste poartă. În minutul 40, Tony a fost aproape de a sparge gheața pentru clujeni, însă nigerianul a luftat, deși se afla la doar 3 metri de poarta gazdelor. Pe finalul primei reprize, Szukala a fost providențial la două faze de atac a sibienilor, astfel că scorul la pauză a fost 0-0.

Meciul a continuat în același ritm și după pauză, fără prea multe ocazii pentru cele două echipe implicate. Probabil cea mai mare ocazie a meciului a fost ratată tot de Tony, care l-a văzut pe Miron ieșit din poartă, dar nu a reușit să trimită mingea între buturi. Szukala putea aduce victoria pentru elevii lui Ionuț Badea, în ultimul minut al prelungirilor, însă șutul său din careu a trecut peste poarta sibienilor.


Badea: „O partidă dificilă“

La finalul meciului, Ionuț Badea, antrenorul „studenților“, a declarat că elevii săi au avut o partidă dificilă, disputată pe un teren greu, pe care au controlat-o, dar din păcate nu au reușit să înscrie. „O partidă aşa cum mă aşteptam, destul de dificilă din punct de vedere al terenului şi adversarului. Am controlat majoritatea timpului de joc, n-am reuşit să înscriem, dar sunt puţine lucruri pe care pot să le reproşez jucătorilor. Cu puţină concentrare câştigam. Meritul echipei gazdă este de lăudat. Sunt convins că un oraş ca Sibiul nu va lăsa acest fenomen să se zbată în mediocritate, iar municipalitatea va găsi resurse pentru o bază materială. Acest teren nu i se potriveşte lui Claudiu Niculescu, ar fi intrat doar dacă ar fi fost mare nevoie”, a spus Badea, după Voința – „U“ Cluj 0-0.


Directorul tehnic al echipei sibiene, Sandu Tăbârcă, a afirmat, la finalul întâlnirii cu Universitatea Cluj, că „alb-verzilor“ le lipsește luciditatea, motiv pentru care reușesc să înscrie atât de puține goluri.

Universitatea Cluj va mai juca două meciuri oficiale în 2011, ambele pe teren propriu. „Șepcile roșii“ vor primi vizita celor de la FC Vaslui, în 10 decembrie, la ora 18, și a celor de la Dacia Mioveni, în 18 decembrie, tot la ora 18.


Caseta tehnică

Voinţa Sibiu: Miron - Bunea (Burlacu '67), Bar, Apostol, Grigore, Nicola - Cigan (Antohi '84), Tătar, Dâlbea, I. Popa - Lukanovici (Coman '71).


Universitatea Cluj: Matache - Unguruşan, Szukala, Pele, Grecu - Marinescu, Boştină, Păcurar (Nasser '86) - Cojocnean (Morar '67), Machado, Tony.

Cartonaşe galbene: Bar '85 / Marinescu '83.

Arbitri: Alexandru Deaconu (central) - Iulian Radu, Vasile Marinescu (asistenţi) - Iulian Călin (rezervă). Observatori: Dan Victor Berbecaru, Paul Mincu

Spectatori: 4.000, dintre care aproximativ 300 de clujeni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter