Sport

CFR Cluj nu scapă de probleme. „Vișinii” au pierdut două procese cu foști jucători

CFR Cluj are în continuare probleme din cauza salariilor neplătite la timp către mai mulți foști jucători.

CFR Cluj nu scapă de probleme. „Vișinii” au pierdut două procese cu foști jucători CFR Cluj nu scapă de probleme. „Vișinii” au pierdut două procese cu foști jucători

 

CFR Cluj a fost reclamată de mai multe ori în ultimul an pentru neplata salariilor la timp și anumiți jucători au ajuns să facă își caute dreptatea la LPF. Mario Rondon și Iasmin Latovlevici sunt ultimii doi jucători care și-au cerut drepturile salarilare, iar clubul are 21 de zile la dispoziție pentru a achita sumele restante.


În cazul lui Rondon, decizia este definitivă după ce echipa din Gruia a făcut recurs în prima instanță.

„FC CFR 1907 CLUJ SA vs. RONDON MARIO FERNANDEZ – Pretenții financiare. Respinge recursul ca netimbrat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacata la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 13.01.2022, în ședință nepublică, la sediul LPF”, se anunță în comunicatul LPF.


O soartă asemănătoare a avut și procesul cu Iasmin Latovlevici.

„FC CFR 1907 CLUJ SA vs. LATOVLEVICI IASMIN – Pretenții financiare. Respinge recursul ca netimbrat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 13.01.2022, în ședință nepublică, la sediul LPF”, se arată în comunicatul LPF.

CITEȘTE ȘI:

Edi Iordănescu a dat cărțile pe față. Antrenorul a dezvăluit de ce nu a mai continuat la CFR Cluj

CFR Cluj a bifat un nou transfer! Campioana României a adus un brazilian

Ultimele Stiri
abonare newsletter