Sport

Se știu primele 3 echipe calificate în Final Four Champions League. U-BT poate completa astăzi careul de ași

Tenerife, Manresa și Hapoel Holon sunt primele trei echipe calificate în Final Four Basketball Champions League.

Două echipe din Spania și una din Israel s-au calificat marți seară în Final Four-ul Basketball Champions League Două echipe din Spania și una din Israel s-au calificat marți seară în Final Four-ul Basketball Champions League

 

Două echipe din Spania și una din Israel s-au calificat marți seară în Final Four-ul Basketball Champions League de la Bilbao.  Astăzi, U-BT Cluj-Napoca joacă meciul al doilea cu MPH Riesen Ludwigsburg, de la ora 21:00, iar un eventual succes poate califica trupa ardeleană în Final Four.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Prima echipă calificată în Final Four a fost Iberostar Tenerife, favorita competiției. Spaniolii au trecut cu 2-0 la general de Tofas, dar meciul al doilea a fost unul dramatic. Tofas conducea cu un punct pe tabelă, dar geniul lui Marcelinho Huertas a fost decisiv pe final. Jucătorul care a jucat în NBA la Los Angeles Lakers a marcat un coș de două puncte cu 1 secundă înainte de final și a adus victoria 74-73.

O fostă adversară a lui U-BT, în Final Four

Hapoel Holon este a doua echipă calificată în Final Four. Fosta adversară a lui U-BT Cluj-Napoca din faza grupelor s-a impus cu 81-80, în meciul doi cu Strasbourg.  Joe Ragland a fost decisiv pentru Holon, cu două coșuri marcate în ultimele secunde ale disputei cu Strasbourg.


În fine, ultima echipă calificată marți seară a fost BAXI Manresa. Spaniolii au eliminat-o pe Unicaja Malaga, tot în două meciuri. Malaga conducea cu 3 puncte cu 40 de secunde înainte de final, dar reușitele lui Sylvain Francisco și Joe Thomasson au dus echipa în Final Four.

Toate cele trei echipe calificate până acum au obținut biletul pentru Bilbao în minimum de jocuri. Rămâne de văzut dacă U-BT Cluj-Napoca reușește să treacă în această seară de Ludwigsburg și să completeze careul de ași.

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca, noua campioană la U-20. Ștefan Grasu a făcut un meci colosal în finală

U-BT Cluj-Napoca a învins Ludwigsburg, într-un meci istoric! Peste 10.000 de fani, prezenți în tribune. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter