Ştiri din Transilvania

Tragedie în Prima zi de Paște. Bărbat mort după ce a pătruns cu mașina pe calea ferată și a fost lovit de un tren. FOTO

Un accident feroviar mortal s-a produs duminică dimineața, pe DN 14, în județul Sibiu, unde o mașină a fost lovită în plin de un tren.

Accident mortal în Sibiu/ Foto: IPJ Sibiu Accident mortal în Sibiu/ Foto: IPJ Sibiu

 

 


Un accident rutier grav s-a produs astăzi pe DN14, la kilometrul 27, la trecerea cu calea ferată dintre localitățile Ruși și Șeica Mare. Un bărbat de 38 de ani din județul Alba și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un tren, scrie mesageruldesibiu.ro

 


Primele cercetări arată că, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Mediaș spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Alba, singur în mașină, nu ar fi respectat semnificația culorii roșu a semaforului instalat la trecere, a pătruns pe calea ferată și a fost lovit de un tren de persoane care circula dinspre Sibiu spre Mediaș.

„Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident deosebit de grav produs pe DN 14, kilometrul 27, la trecerea cu calea ferată dintre localităţile Ruşi şi Şeica Mare. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Mediaş spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din judeţul Alba, singur în auto, nu ar fi respectat semnificaţia culorii roşu a semaforului instalat la trecere, a pătruns pe calea ferată şi a fost lovit de un tren de persoane care circula dinspre Sibiu spre Mediaş. Autovehiculul a fost proiectat în afara părţii carosabile. Din păcate, conducătorul auto a decedat în urma impactului. Pasagerii din tren şi mecanicul trenului, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din judeţul Cluj, nu au suferit vătămări corporale. În zonă se circulă îngreunat”, potrivit IPJ Sibiu.


La locul accidentului s-au deplasat trei echipaje SMURD, însă manevrele de resuscitare nu au reuşit şi s-a declarat decesul şoferului care se afla în stop cardiorespirator, potrivit ISU.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident în Vinerea Mare în Sânpaul. Trei persoane se aflau în mașina avariată. FOTO

Accident pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca. O minoră, acroșată de o autospecială de poliție.

Ultimele Stiri
abonare newsletter