Ştiri din Transilvania

O pârtie de schi din țară, închisă din cauza hoților! Au furat piese din mașina care nivela zăpada

O pârtie din țară a fost închisă din cauza hoților, care au furat electromotorul și compresorul din mașina care nivela zăpada.

 

 


Singura pârtie de schi din Argeș, din comuna Mioarele, a fost închisă din cauza hoților care au furat piese din mașina care nivela zăpada, scrie ziarulargesul.ro.

 


„Din ratracul cu care se nivela pârtia au fost furate mai multe părţi esenţiale, care îl făceau funcţional. Pârtia este extrem de periculoasă fără bătătorirea zăpezii, iar siguranța schiorilor este pe primul loc. Nu ne putem asuma astfel de riscuri”, a declarat la un post de televiziune administratorul pârtiei.

Având în vedere informațiile care au apărut în spațiu public, polițiștii s-au autosesizat.


„În urma informațiilor apărute în spațiul public referitor la furtul unor componente de pe un utilaj folosit la bătătorirea zăpezii pe o pârtie din zona Muscel, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeș precizează că până acum nu a fost înregistrată nicio sesizare cu privire la acest aspect. Polițiștii din Câmpulung s-au autosesizat și vor face verificări în vederea clarificării situației și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ.

CITEȘTE ȘI:


Salvamonștii clujeni, apel către iubitorii de munte, să „renunțe temporar la schiul de pârtie”

 

Haos la Mărișel! Cozi de 70 de metri la bilete, telescaune nefuncționale și doar 2 pârtii deschise. FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter