Consiliul Județean Cluj a pierdut procesul cu fostul constructor de la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor, Antzwanger SPA. Județul ar putea plăti despăgubiri de 19 milioane de lei.
Consiliul Județean Cluj a aprobat achiziționarea de servicii juridice de consultanță, de asistență și de reprezentare a județului în procesul privind recuperarea unui prejudiciu de 17,7 milioane de lei de la firma Atzwanger, privind lucrările de la CMID.
Fostul antreprenor de la CMID, Kranz Eurocenter se spală pe mâini: lucrări necorespunzătoare, bani decontați care să dea „aură” de legalitate, funcționari care au gestionat abuziv și neglijent „un dezastru”.
Consiliul Județean insistă că nu are nicio vină în ceea ce privește dezastrul sistemului de colectare selectivă a gunoaielor din Cluj. Dar îi pute orice articol în care se menționează problemele de colectare și stocare a deșeurilor. Clujul riscă să se îngroape în gunoaie, dar se pare că doar nouă, jurnaliștilor, ne pasă.
DNA scrie, negru pe alb, că funcţionarii Consiliului Județean Cluj au prejudiciat bugetul judeţului pe „lucrările malefice” de la Centrul de Deşeuri. Procurorii spun că Alin Tișe trebuie să ceară tragerea lor la răspundere, civil, disciplinar și material. O va face?
Consiliul Județean plătește servicii juridice de aproape un milion de lei pentru reprezentarea judeţului Cluj în fața Curții de Arbitraj Internațional de pe lângă Camera Internațională de Comerț Paris în scandalul Centrului de Deșeuri.
Consiliul Județean plătește servicii juridice pentru reprezentarea judeţului Cluj în fața Curții de Arbitraj Internațional de pe lângă Camera Internațională de Comerț Paris în scandalul Centrului de Deșeuri.
Centrul de Deşeuri, în prezent o ruină, a ajuns să coste 101 milioane de euro. După falimente răsunătoare, licitaţii anulate, “lucrări malefice” şi bani publici sifonaţi pe construcţii imaginare, în 6 ani de zile valoarea investiţiei a crescut de mai bine de patru ori.