Timp Liber

De parcă ar fi fost ieri. Oficial le merge bine la Untold. Trupa Simplu a răsunat pe Cluj Arena. Discoteca anilor 2000 s-a întors! FOTO/VIDEO

Cine ar fi crezut că muzica anilor 2000 poate suna atât de bine pe scena principală de la Untold și nu la vreuna din scenele retro? Marius Moga, Anda Adam, Shift, What's Up și trupa SIMPLU ne-au întors în urmă cu 10-20 de ani când nu existau cluburi, ci rupeam discotecile. Un start perfect pentru cea de-a treia zi de Untold.

Anda Adam și Marius Moga pe scena principală la Untold. Foto: monitorulcj.ro Anda Adam și Marius Moga pe scena principală la Untold. Foto: monitorulcj.ro

 

„Taxi”, „Selecta”, „Oficial îmi merge bine”, „Sus pe toc”, „Mr. Originality”, „O secundă”, „Kboom”, „Pe barba mea” ne-au amintit de zilele și nopțile când făceam chefuri la cineva acasă sau mergeam la discotecă.


Shift cu Marius Moga la Untold. Foto: monitorulcj.ro

Într-o formă de zile mari, artiștii au făcut să danseze tineri și copii, deopotrivă. Toate piesele cântate au reconstituit aproape toată istoria pop a anilor 2000 a României. 

Marius Moga și Anda Adam în a treia zi de Untold. Foto: monitorulcj.ro
Trupa Simplu fără Smiley la Untold. Foto: monitorulcj.ro

Cel mai gustat moment al serii a fost de departe reunirea trupei Simplu, după mulți ani. 


Marius Moga, celebrul compozitor care a scos hituri pe bandă rulantă în anii 2000. Foto: monitorulcj.ro

Fără Smiley, trupa și-a făcut intrarea pe scenă în stilul care i-a consacrat pe ritmurile hitului  „Oficial îmi merge bine”. Momentul lui CRBL, Taz, Piticu’, Francezu’ a fost plin de energie, amintind de cele mai mari boybanduri ale anilor ’90.

Anda Adam și Marius Moga înconjurați de dansatori. Foto: monitorulcj.ro

În această seară, mainstage-ul Untold a fost deschis de Jaxomy, urmat de show-ul special Marius Moga & Friends, Sam Smith, legendarul trio Swedish House Mafia, Salvatore Ganacci, Arkadia by Fehrplay, Jax Jones și Tujamo.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Anda Adam, „urecheată” de Emil Boc: „I-ați zis să nu mai parcheze mașina aiurea prin Cluj?”

Untold pe lumină nu e doar despre muzică! Cum se vede festivalul pe timpul zilei! GALERIE FOTO

Zeci de persoane prinse cu droguri la porțile festivalului Untold. Amenzi pentru șoferi băuți!

Ultimele Stiri
abonare newsletter