Timp Liber

Fructul cu 100 de beneficii pentru organism. Tratează răceala și luptă împotriva depresiei

Fructul cu 100 de beneficii pentru organism pe care îl consumăm des, mai ales în sezonul rece deoarece întărește sistemul imunitar.

 

 


Fructul care are 100 de beneficii pentru organism și întărește sistemul imunitar, este o adevărată comoară în sezonul rece. Este vorba despre gutui.

Indiferent cum le mâncăm, crude, coapte, uscate, fiert, gutuile îşi păstrează proprietăţile şi acţionează pozitiv asupra organismului, potrivit csid.ro


CITEȘTE ȘI:

Planta cu beneficii pentru organism. Ceaiul din această plantă reduce colesterolul și ajută digestia


Planta care previne anemia. Scade riscul infarctului și reglează tensiunea arterială

 


Gutuia, fructul cu 100 de beneficii. Întărește sistemul imunitar și luptă împotriva depresiei

Acest fruct întărește sistemul imunitar și tratează anemia datorită substanțelor nutritive, precum magneziu, fosfor, tanin, pectine, vitamina A, B1, B2, B6, C, E PP, calciu, fier, sodiu și potasiu.

Totodată, antioxidanții din gutui sunt un real sprijin pentru radicalii liberi, reducând riscul apariției cancerului.


Fructul care întărește sistemul imunitar și reduce riscul apariției cancerului. Datorită conținutului ridicat de vitamina C, gutuia este un remediu natural pentru răceală și încetinește procesul de evoluție al organismelor care provoacă hepatita.

Conform medicilor, un pahar de suc de gutui este recomandat zilnic, înainte de masa, persoanelor care suferă de astenie, care au problema respiratorii și cardiacilor. Tot medicii recomandă consumul gutuilor în timpul dietelor. Gutuile, fructul care are 100 de beneficii, este un fruct acid, care neutralizează grăsimile. Ca și efect, metabolismul se accelerează, iar arderile sunt mai rapide.

Pe lângă toate beneficiile menționate anterior, fructul care te ajută să slăbești și este recomandat persoanelor care suferă de astenie, are efect antidepresiv.

Cu ajutorul gutuilor oricine își poate îmbunătății starea de spirit, substanțele eterice din gutuie au proprietăți liniștitoare.

CITEȘTE ȘI:

Alimentul care te protejează de demență și Alzheimer. Reduce riscul cancerului și are proprietăți antiinflamatorii

Alimentul care previne bolile de inimă. Reduce colesterolul și te ajută să slăbești rapid și sănătos

abonare newsletter