Timp Liber

Doar câteva zile până la deschiderea Târgului de Crăciun! Tot ce trebuie să știi despre ediția de anul acesta

Târgul de Crăciun începe vineri, la Cluj. O ediție în care bucuria și faptele bune „își dau mâna”.

Târgul de Crăciun are loc în perioada 26 noiembrie - 31 decembrie 2021 între orele 11:00 - 21:00 în Piața Unirii din Cluj Târgul de Crăciun are loc în perioada 26 noiembrie - 31 decembrie 2021 între orele 11:00 - 21:00 în Piața Unirii din Cluj

 

 


După un an de pauză, Târgul de Crăciun revine în centrul Clujului. Timp de o lună, din 26 noiembrie și până în 31 decembrie 2021, Piața Unirii va fi locul unde își dau întâlnire faptele bune, colindele și poveștile la gura sobei.

 


„E un context atipic pentru noi toți. În 2020, din cauza pandemiei, nu am putut organiza târgul, iar anul acesta am avut de ales între a renunța complet la târg - și să nu aducem atmosfera de sărbătoare în centrul orașului - sau să-l organizăm într-o versiune restrânsă, regândită astfel încât să respectăm regulile care sunt obligatorii în acest moment în țara noastră. Am ales varianta a doua pentru că noi credem că avem nevoie mai mult decât oricând de bucurie, culoare și de faptele bune pe care ne propunem să le realizăm la târg”, spune Mihai Oprean, directorul Târgului de Crăciun de la Cluj. 

Maxim 2.000 de participanți

Conform reglementărilor în vigoare și având în vedere contextul pandemic, accesul în Piața Unirii se va face în limita a maxim 2.000 de persoane vaccinate sau trecute prin boală, pe baza certificatului verde care va fi scanat în zonele de acces. 


Copiii sub 12 ani sunt exceptați de la obligativitatea prezentării certificatului verde. 

Iluminatul festiv de Crăciun va fi pornit vineri, 26 noiembrie, în prima zi de târg, de la ora 18:00, când întregul oraș va fi umplut de culoare.


 

CITEȘTE ȘI:

Carusel în Piața Unirii și o roată panoramică în loc de scenă, la Târgul de Crăciun 2021

Ultimele Stiri
abonare newsletter