Timp Liber

Leguma care îmbunătățește vederea. Previne cancerul, tratează infecțiile și e recomandată pentru slăbire

Leguma care îți îmbunătățește vederea e, probabil, leguma pe care ți-o recomandau întotdeauna bunicii. Aceasta are numeroase beneficii asupra organismului nostru și este indicată și pentru cure de slăbire.

Leguma care îmbunătățește vederea. Previne cancerul, tratează infecțiile și e recomandată pentru slăbire Leguma care îmbunătățește vederea. Previne cancerul, tratează infecțiile și e recomandată pentru slăbire

 

 


Leguma care îți îmbunătățește vederea este gulia, un aliment plin de beneficii pentru organism. Ea este bogată în vitaminele A, complexul B, C și K, conținând în același timp și potasiu, fibre, calciu, cupru, fier și multe altele.

 


Gulia cruda este bogata in fibre, oferindu-ti 5 grame de fibre la fiecare portie de 135 de grame (cam o cana), scrie doc.ro. Această legumă are multă vitamina C, astfel că îți oferă 140% din valoarea zilnică recomandată și contribuie la o vedere mai bună datorită proprietăților ei.

Leguma care îți îmbunătățește vederea. Previne cancerul, tratează infecțiile virale

Leguma care îți îmbunătățește vedere. Consumul de gulii este recomandat în foarte multe cazuri datorită beneficiilor sale medicale. Conform csid.ro, acesta poate preveni cancerul sau infecțiile virale.


Gulia este un element foarte bun pentru organismul nostru în lupta tusei, laringitei, broșinte sau a infecțiilor virale. Este bine să consumăm gulii în special dacă avem afțiuni respiratorii.

Leguma care îți îmbunătățește vederea trebuie consumată sub formă de decoct de frunză și gulie sau sirop, care este utilizat pentru afțiuni pulmonare, gută, guturai, infecții virale sau chiar lucruri banale precum tusea sau oboseala.


CITEȘTE ȘI:

Alimentul de post extrem de TOXIC pentru organism. Efecte negative precum obezitatea, Alzheimer sau scleroza



Planta TOXICĂ ce provoacă boli grave de rinichi. Cauzează avortul și favorizează apariția cancerului

Leguma care îți îmbunătățește vederea. Recomandat în cure de slăbire

Gulia, leguma care îți îmbunătățește vederea, este și leguma care se recomandă în cazul curelor de slăbire. Această legumă te poate ajuta chiar să scapi de câte un kilogram pe zi.

Conținutul guliilor este bogat în antioxidanți care contribuie la funcționarea eficientă a organismului nostru. Ei elimină efectele nocive ale radicalilor liberi. Această legumă conține extrem de puține calorii și nu îngreunează digestia.

Leguma care îți îmbunătățește vederea trebuie consumată proaspătă sau ca gargară cu apa în care a fost fiartă pentru a te bucura de anumite beneficii. Ea poate să ajute la tratarea acneei, eczemelor, degerăturilor etc.

CITEȘTE ȘI:

Băutura care te ajută să slăbești sănătos, fără efort. Arde grăsimile și întărește sistemul imunitar

Băutura alcoolică benefică pentru organism. E bună pentru inimă și arde grăsimile, te ajută să slăbești

Ultimele Stiri
abonare newsletter